woensdag 25 januari 2012

Lief, liever, liefst, ALLERliefst

Als korte update kan ik zeggen dat het erg goed gaat met Bastiaan. Ik ben soms zo verliefd op hem. Een mooi voorbeeld is van een paar weken geleden. Ik kreeg een berichtje van een moeder van Bastiaans vriendje, Wouter. Ze was gebeld met de vraag of ze Wouter op kon komen halen in verband met ziekte. Toen ze aan kwam op school was iedereen buiten aan het spelen. Wouter zat in de klas en Bastiaan was bij hem gebleven en zat hem voor te lezen. Ooh als ik het nu zo opschrijf smelt ik weer. Wat een schatje is het toch.

Eergisteren stonden we samen in de keuken. "Mama, zullen we even zo blijven staan en dan praten en uit het raam zo kijken?" "Is goed hoor jongen, gezellig."
"Mama, waarom ben jij met papa getrouwd? Vond je hem de liefste en de mooiste?"
Ja, zeker en ik kan altijd heel goed met papa lachen en dat vind ik ook belangrijk. "
"Ik vind Vera ook heel erg lief en heel erg mooi"
"Ja, ze is ook wel erg leuk he. Vind je haar ook grappig?"
"Nee, ze is niet grappig. Maar wel lief. "
Heerlijk, die eerlijkheid en dan dat koppie als hij over Vera praat. Het is zo ontzettend schattig. Hij is echt verliefd. Al bijna 2 jaar. Allebei zijn ze ervan overtuigd dat ze gaan trouwen.

Hij kan nu al zelf boekjes lezen. Super knap natuurlijk. Tijdens het naar bed brengen van de jongens was Julian wat huilerig. Bastiaan stelde gelijk voor dat Julian bij ons kon komen zitten. Ik tilde hem erbij op Bastiaans bed en hij draait zich naar zijn broertje en zegt : stil maar, ik ga je voorlezen. Luister maar naar mij.

Hij is gewoonweg geweldig. Zo lief en zorgzaam en gelukkig voor mij : heel knuffelig.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik had het via de mail al gelezen en vind het weer erg leuk. Ga zo door !!!

Papa