zondag 27 november 2011

Zie ginds komt de stoomboot over de Loosdrechtse plassen aan
Zaterdag zijn we op bezoek geweest. En niet bij zomaar iemand maar bij Sinterklaas. Bastiaan kreeg een prachtige uitnodiging van Sinterklaas himself om naar Loosdrecht te komen samen met de andere kinderen van Marcels werk.
Bastiaan was de hele ochtend al gespannen. Hij rende, sprong en gilde wat af.
Eenmaal bij " de piraat " begon hij gelijk te spelen en liedjes te zingen door de microfoon. Als ik eerlijk ben moet ik zeggen dat de kans dat hij The Voice ooit gaat winnen nihil is maar hij genoot. Hij schreeuwde door de microfoon alle Sinterklaas liedjes.
Hij heeft lekker gesprongen en toen Sinterklaas aan kwam liep hij gelijk op hem af om hem een handje te geven. Zo dapper en stoer! Hij zat vol spanning te luisteren naar Sinterklaas en toen Julian mocht komen sprong hij enthousiast op. Kom maar hierheen Julian. Hij hielp ook met het kadootje van Julian uit pakken en ging toen weer luisteren naar de man met de baard. Hij mocht even later ook komen en begon weer lekker te kletsen en kreeg een prachtig kado.
Daarna gingen de Sint en Piet weg en mocht Bastiaan het grote boek even dragen. Die taak nam hij vol trots op zich. Vervolgens mochten alle kinderen nog wat eten en spelen en was het afgelopen.
Thuis wilde hij gelijk met zijn nieuwe spelletje spelen en die viel gelukkig in de smaak. Heeft die Sint goed uit gezocht!

Geen opmerkingen: