zaterdag 12 november 2011

Sinterklaas

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. En hij is er!
Wat een spanning heeft Bastiaan de afgelopen dagen gevoeld. Natuurlijk begon het vrijdag al met Sint Maarten. Hij mocht langs de deuren gaan samen met zijn vriendin Suzan. Ze deden het erg leuk en ook klasgenootje Quinten liep mee. Ze zeiden netjes Dank u wel, alhoewel... De eerste keer dat ze een mandarijn kregen riepen ze dat ze die niet lusten. Toen hebben we gezegd dat dat niet erg netjes is en dat ze dan gewoon netjes moeten bedanken en dan kan jij hem later wel aan papa geven. Afin, bij het volgende mandarijntje riepen Suzan en Bastiaan : ooh weer een voor mijn papa!
Gistermorgen zijn we naar judo geweest en na het middag eten was het tijd om naar het dorp te gaan. We hebben naar de intocht gekeken van Sinterklaas. Bastiaan was vol spanning. Hij wilde getild worden om alles maar te kunnen zien. Hij straalde toen Sinterklaas aankwam. De Sint kwam voorbij lopen en Bastiaan gaf hem superstoer even een handje.
Daarna ook nog met opa en oma uit eten geweest. Het was gezellig en lekker en zodra we thuis waren konden we gaan zingen bij de openhaard. Heerlijk om vanmorgen dat koppie te zien toen hij een kadootje zag liggen!

Op school gaat ales goed. De opstart probleempjes zijn overwonnen en hij heeft zijn draai gevonden. Volgende week komt het eerste rapport binnen, wij zijn benieuwd!

In de herfstvakantie zijn we weer naar Disneyland geweest en wat hebben we genoten. Het weer zat zo ongelooflijk mee en Bastiaan en Julian zagen we genieten. We zijn weer vroeg in de ochtend vertrokken. Bastiaan was niet wakker te krijgen maar toen ik zei dat we naar Disney gingen sprongen er 2 oogjes open en begon meneer te kletsen en zag je de spanning bij hem. Zo schattig om te zien. Op mijn verjaardag gingen we weer naar huis en Bastiaan had samen met opa en papa de auto versierd. Zo leuk!

Inmiddels zijn we ook al naar een optreden geweest bij Bastiaan op school. Het begon met de sprookjescarrousel. De juffen speelden stukjes na van sprookjes. De kinderen genoten ervan.
We hebben als ouders ook naar een voorstelling mogen kijken van de kinderen. Bastiaan mocht een liedje over een slak zingen. Natuurlijk was het geweldig, maar dat vinden wij altijd van ons kind :D

Geen opmerkingen: