woensdag 22 juni 2011

Opzouten


De kinderbijbel wordt veel gelezen hier, zo ook gisteren. We begonnen weer vooraan en zodoende lazen we over Adam en Eva. Zoals iedereen wel weet mochten ze na het eten van de appel niet meer in de tuin van Eden blijven. Na het lezen vroeg ik aan Bastiaan om mij te vertellen wat we gelezen hadden.
Nou mama, God zei tegen Adam en Eva dat ze moesten opzouten!

Zondag zaten we in de auto. Bastiaan had een half uur daarvoor een ieniminie klein sneetje in zijn pink ontdekt en wilde er perse een pleister erop. Wij zijn de beroerdste niet en dus kreeg hij een pleister op de wond ;)
Terwijl we in de auto zaten trok hij de pleister er alweer af en sprak de magische woorden ; Het is al een beetje over maar ik moet nog wel even voorzichtig en rustig aan doen met mijn pink. Foto ontbreekt trouwens omdat het sneetje te klein was om te fotograferen.

Gisteren mocht Bastiaan naar een feestje. Annemijn was jarig. We kwamen daar binnen en nog voor ik het tegen hem kon zeggen stond Bastiaan al bij de papa en mama van Annemijn om te feliciteren en een handje te geven. Dan sta ik toch wel even te stralen van trots moet ik zeggen. Toen ik hem kwam ophalen was het hetzelfde. Hij gaf netjes een handje en ook aan de broer en zus van Annemijn en bedankte voor het feestje. Wat is hij toch goed he! De moeder van Annemijn zei ook dat hij zo beleefd is en wat is dat leuk om te horen zeg. We zijn altijd super trots op ons mannetje, zeker als je dit dan hoort en ziet.

Vorige week kwamen opa en oma terug van 2 weken vakantie. Het was maar goed ook want Bastiaan miste ze heel erg. Ze kwamen een dagje eerder terug dan gepland. Toen Bastiaan uit school kwam waren opa en oma al bij ons thuis. Het was zo schattig. Hij was zo overdonderd en wist gewoon niet hoe hij moest reageren. Opa en oma werden wel overladen die dag met kusjes en knuffels en natuurlijk kreeg oma weer de nobele taak om Bastiaan naar bed te brengen. Bastiaan buit de terugkomst al goed uit. Oma en opa mochten hem naar school brengen en mee naar zwemles.

Geen opmerkingen: