zondag 5 juni 2011

100 kilometer lekker weer!We hebben gisteren genoten van het heerlijke weer. We zijn lekker in de tuin bezig geweest met zwembadjes en water. Het was weer een hoop gespetter, gespatter en gelach in de tuin. Later op de middag zijn we nog even naar de grootste zandbak van Mijdrecht namelijk de achtertuin van oom Sidney en tante Lott. Bastiaan zat lekker mijn zijn schepje te spelen en reed rondjes met en in de kruiwagen. Zo'n niet affe tuin is zo gek nog niet ;)

Op Hemelvaartsdag waren we toeristje in eigen land aan het spelen. Op de zaanse schans hebben we natuurlijk de molens gezien, de kaasboer en niet te vergeten de grote klomp. We hebben ook het museum en het Verkade paviljoen niet overgeslagen. Daar hebben we nog een pannenkoek gegeten. Ik had graag gezegd een lekkere pannenkoek maar dat was niet het geval. Bastiaan en Marcel zijn samen in de oliemolen geweest. Bastiaan vond het erg leuk. Daarna zijn we nog even wat gaan drinken bij opa en oma in Wormerveer en op de terug weg hebben we een heerlijk ijsje in Vinkeveen gehaald. Ja het leven was weer hard.

Maandag was de kijkdag bij zwemles en Marcel en ik waren echt onder de indruk van ons oudste mannetje. Hij kan al goed drijven, de borstcrawl, de rugcrawl en onder water zwemmen. Het was echt zo leuk om eens mee te kunnen kijken! We zijn echt onder de indruk! Natuurlijk moet hij zwemmen nog bandjes om maar het geeft toch een heerlijk gevoel dat hij dit al zo goed kan.

Momenteel is Bastiaans favoriete uitdrukking : 100 kilometer. Echt ALLES is 100 kilometer. Hij vond het 100 kilometer lekker, het was 100 kilometer leuk, ik vind jou 100 kilometer lief. Het gaat maar door. Het is echt lachwekkend. Geen idee ook waar het vandaan komt!

Vanavond hebben we ook weer heerlijk gelachen. Bastiaan had goed gegeten en dus zei ik dat tegen hem. Vervolgens staat hij op en roept ; Buiging! Terwijl hij een buiging maakt. Het was ze grappig en dat ondeugende koppie erbij.
Hij was laatst ook nog aan het logeren bij opa en oma. Hij keek op het wekkertje van oma om te kijken hoe laat het was. Oma hoorde 548 , oooh men.....

Geen opmerkingen: