vrijdag 12 november 2010

genieten

Bastiaan is nu aan het bellen met oma. Oma vraagt net of Bastiaan vanavond gezellig komt logeren. En dat lijkt Bastiaan een goed idee. Hij vraagt het aan mij of dat mag en is heel erg blij dat het mag. Gevolgd door de volgende vraag ; hoeveel weekjes mag ik dan blijven?
Het gesprek gaat verder en er wordt over het eten gesproken. Oma verteld dat ze wat lekkers gaan eten. Oma, zullen we anders even uit eten bij de Virage?
hahaha, oma en mama kwamen allebei niet meer bij. DIe Bastiaan weet het mooi te verzinnen.
Gisteren ben ik met hem Sinte Maarten gaan lopen. We begonnen in de spetters maar gelukkig was het ook even droog. Na een minuut of 25 begon het heel erg hard te regenen en zag ik mijn mannetje teleurgesteld kijken. Toen het vervolgens niet meer zo hard regende riep ik enthousiast zullen we nog een paar huizen langs gaan? Nee mama, ik vind er nu niets meer aan, laten we maar lekker naar huis rennen. Eenmaal thuis was papa op ons aan het wachten bij de openhaard en hebben we heerlijk warm zitten worden met z'n viertjes.

Geen opmerkingen: