maandag 6 september 2010

Back 2 school

De schoolvakantie is weer voorbij en inmiddels zijn er alweer 3 school weken verstreken. Hij geniet weer op school. De eerste speeldate was ook alweer snel geregeld door meneer. Het is opvallend hoe snel kinderen, Bastiaan in ieder geval, zich aanpassen. Morgen is de grote dag. Hij gaat op zijn eerste grote schoolreisje. Morgen gaan ze met groep 1 tot en met groep 6 een dagje naar Drievliet. Duimen dus voor mooi weer!
Vandaag ook een bijzondere dag. Ze gingen de aardappels die ze vorig jaar geplant hebben nu rooien. Bastiaan vond er niet veel aan zei hij. Ik had er geen zin in mama... dus ik heb het gewoon niet gedaan!
Vorige week mocht Bastiaan een mooi kado uitzoeken want hij kan nu 's nachts slapen zonder een luier! Hij mocht als hij 5 dagen achter elkaar zonder te plassen in zijn bed zou slapen een kado uitzoeken. Hij wilde erg graag de nieuwe trein van Lego van "stoy story" en dit was dus een hele mooie gelegenheid. Hij is er heel erg blij mee en speelt er graag mee, missie volbracht dus!

Pret met Bastiaan :
- We komen bij opa en oma thuis en natuurlijk wil opa graag een kus. Nou, zegt Bastiaan, als jij mijn jas even goed doet en ophangt dan krijg je wel een kusje!
- Bastiaan is bij opa en oma op visite en maakt de rolstoel schoon van oma. Helemaal mooi gepoetst en oma wilde hem helpen en maakte het weer nat. Bastiaan's reactie? Hoofdschuddend : Omaatje, omaatje.
- We spelen vadertje en moedertje en Bastiaan is de moeder, mama de baby, papa is vader en Julian is grote broer. Ik doe alsof ik huil en moeder komt gelijk aan gerend. Heb je honger baby?? Ja zeg ik. Aaah kom maar en zijn shirt gaat omhoog en zijn kleine tepeltje bij elkaar gedrukt , kom maar baby.
- Laatst gingen we patatjes eten. Hij wilde graag een milksjek ;) Prima, welke smaak? Uhm banaan! Banaan?? Jij lust geen banaan? Wel hoor.
Nou ok, 1 bananen milkshake er graag bij! En inderdaad het ding ging schoon op. Gelijk aan Bastiaan gevraagd of we het zelf ook een keertje zullen maken. Dat lijkt hem wel wat en dus worden de boodschappen gedaan. Wat hebben we nodig?? Banaan, ijs en melk. Vol enthousiasme gingen we aan de slag. Als de milkshakes klaar zijn en ik ze inschenk krijg ik te horen dat Bastiaan niet hoeft. Waarom niet schat? Nou er zit banaan in!!

1 opmerking:

Anoniem zei

hahahahha echt geweldig deze :D:D:D

We spelen vadertje en moedertje en Bastiaan is de moeder, mama de baby, papa is vader en Julian is grote broer. Ik doe alsof ik huil en moeder komt gelijk aan gerend. Heb je honger baby?? Ja zeg ik. Aaah kom maar en zijn shirt gaat omhoog en zijn kleine tepeltje bij elkaar gedrukt , kom maar baby.

XX Amber