zaterdag 31 juli 2010

zomerstop

daar leek het hier wel op. Het is toch weer drukker in de vakantie dan dat Bastiaan naar school gaat. Het scheelt me wel een hoop heen en weer geren en dat bevalt me wel. Nog 2 weken en dan moeten we er weer tegen aan.
Afgelopen dagen was Marcel weg. Dit keer niet ver maar goed, weg is weg en je staat er dan toch alleen voor. Vooral het naar bed brengen van Bastiaan was lastig omdat dan Julian ook wakker is en zo'n beetje honger krijgt. Woensdag avond had ik dan ook 2 huilende kinderen. Gelukkig kon mijn vader de volgende dag komen en heeft hij Julian vermaakt terwijl ik even mijn oudste zoon op bed kon leggen. 's Nachts werd hij wakker, hij was ziek. Toen kwam het wel mooi uit dat Marcel er niet was want hij kwam lekker naast me kruipen en heeft zo heerlijk geslapen. Stiekem vond ik dat ook wel erg lekker.
Verder gaat het lekker hier. Bastiaan wil vaak bij oma spelen en nu oma thuis zit kan dat ook vaak wel. Ook is hij lekker buiten aan het spelen met zijn vriendjes en vriendinnetjes. We zijn ook een keer met de bus en de trein gegaan naar Marcels werk. HIj genoot ervan en keek zijn ogen uit tijdens de reis. Op de terug weg had Bastiaan een ingeving. Mama, papa, ik heb wel een goed idee. We kunnen nu eten bij de grote M! we moesten hard lachen want de grote M was ons code woord ;)
Bastiaan vroeg een paar weken geleden of hij een Cars kamer mocht. Wij vonden het zo leuk dat hij zo enthousiast was dat we al snel hebben besloten dat die er zou komen. Bastiaan en ik zijn dus op een zaterdag morgen op pad gegaan en hebben zo'n beetje alles gekocht wat er maar te koop is van Cars en ik moet zeggen dat de kamer erg goed gelukt is.
2 avonden daarna kwam ik Bastiaan 's avonds nog een kus geven en terwijl ik hem goed in bed legde hoorde ik hem zeggen ; allemaal mooie Cars spulletjes. Dan smelt ik weg.
Geen bijzonder nieuws verder eigenlijk.
We lachen veel met hem of is het nou om hem? Hij heeft vaak leuke versprekingen maar ook bewust is hij vaak een clowntje. Zo had hij laatst de accu van Marcels laptop te pakken en plakte hem aan zijn voet en riep : "kijk eens ik heb een gekke schoen aan!".
Ook oma had een lol. Die was met Bastiaan vader en moedertje aan het spelen en zij was het kind en dus vroeg ze aan 'vader' of hij wat aan wilde geven. Nou, zei vader, nee ik zie bij jou gewoon 2 handjes.

Geen opmerkingen: