maandag 21 juni 2010

I do...

Ik ben nu al zo vaak begonnen aan een nieuw stukje voor deze site en die van Julian maar meestal komt er iets of iemand tussen door waardoor de stukjes niet af komen. Hopelijk kan ik na deze poging zeggen ; het is gelukt!
Ten eerste is het belangrijk om te zeggen dat het goed gaat met Bastiaan. Hij is nog steeds de liefste en mooiste jongen van de wereld. Hij is zo leuk! Ik zie hem elke dag groeien in zijn ontwikkeling. Zo bijzonder. Hij vindt langzaam aan zijn plekje op de wereld. Hij speelt met de buurtkindjes en kindjes uit de klas en je ziet ook dat het spel veranderd. Van naast elkaar spelen toen hij 3 was, zo goed spelen ze nu echt samen.
Vrijdag was hij aan het spelen met zijn vriendinnetje Vera. Ze zaten hier in mijn restaurant aka huiskamer een broodje te eten. Ik hoorde hoe ze hun bruiloft al aan het plannen waren. Vera zou een mooie jurk aan doen en ze zouden vanuit ons oude huis gaan trouwen. Opeens hoorde ik Vera roepen : Dan mogen we samen in het grote bed slapen! Ja riep Bastiaan enthousiast terug. En deze mama dacht, ai wat gaat dat snel. Daarna hadden ze het over een baby krijgen en dan zou Vera een dikke buik krijgen en wederom dacht deze mama, ai wat gaat dat snel. Daar ben ik nog niet klaar voor hoor!

Eind mei zijn we met z'n 4tjes naar Disney geweest. Bastiaan heeft zo ontzettend genoten. Hij was zoals altijd weer de baas (denkt hij ;) ).Hij mocht kiezen waar we naartoe gingen en welke attracties bezocht zouden worden. Hij is zelfs in de "grote" achtbaan geweest! Dat hij alles durft wisten we al maar we zijn nu in Crush geweest en die gaat erg hard, is in het donker maar hij vond het geweldig. Onze dappere dodo!

Geen opmerkingen: