dinsdag 29 juni 2010

10 minuten...

Het eerste 10 minuten gesprek was vorige week een feit. Maandag avond moesten we ons melden bij de juf. Toch spannend... wat ze te zeggen had verbaasde ons niet. Hij is lekker zichzelf op school. Hij vond stilzitten niet zo leuk, tja dat weten we. Als ze naar binnen moeten na een uur gerend te hebben roept Bastiaan : nu al?!? En in de kring loopt hij soms een rondje om zijn eigen stoel omdat hij dan al te lang heeft stil gezeten. Echt geweldig vind ik dat.
Verder vertelde ze dat Bastiaan alles opmerkt in de klas en als een kindje verdrietig dan is hij degene die ernaar toe gaat of het tegen de juf verteld. Hij is opmerkzaam en lief en ze vond hem echt een schatje. Zo leuk om te horen. Wat ze ook nog vertelde is dat hij graag praat en dan met name over Julian, oma en Disney. We herkennen hem hier helemaal in dus we waren vrij snel klaar. We waren het eens!
Momenteel zien we Bastiaan amper. Hij speelt veel buiten met kindjes hier uit de buurt. Soms hier in de tuin en dan opeens zijn we allemaal weer weg. Zodra we uit school komen moet ik hem dwingen wat te drinken want hij wil gelijk door lopen naar het pleintje en heeft nergens anders meer tijd voor.

Geen opmerkingen: