zondag 18 april 2010

jarig, een broertje, school... druk dus!

Wat een hectiek hier in huis. Het waren roerige dagen voor Bastiaan : de geboorte van zijn broertje, kraamhulp en verloskundigen die in en uit lopen, zijn verjaardag, elke dag naar school en dan ook nog Julian en mama die een paar dagen weg zijn. Als je je bedenkt wat er zoal gebeurd is de afgelopen weken dan is het verbazingwekkend hoe goed Bastiaan zich hier door heen slaat. Hij vraagt de laatste dagen wel wat extra aandacht maar dat is meer dan logisch.
Bastiaans verjaardag hebben we klein gevierd. Bastiaan had een leuke dag want hij ging met papa naar Chimpie Champ. Toen hij terug kwam kwamen de opa's en oma's op visite en tante Iris. Hij is lekker verwend met kadootjes en ik had een taart gemaakt. Hij mocht kiezen wat we zouden eten en dat waren natuurlijk patatjes geworden! Hij had een top dag ook al was het niet zo groots gevierd als normaal.
Inmiddels gaat hij dus elke dag naar de basisschool. Hij heeft het er ontzettend naar zijn zin maar ik merk wel dat het een stuk vermoeiender is. Af en toe doet hij in de middag weer een slaapje omdat hij dan echt op is. Gelukkig kan dat ook en als hij 's middags moe is hoeft hij niet naar school en kan ik hem lekker in bed leggen.
Hij begon gelijk goed op zijn eerste officiƫle schooldag want hij mocht uitdelen. Ik had kleine flesjes met snoepjes erin en daar aan een kaartje met ; Hoera, mijn broertje Julian is geboren! We hebben er leuke reacties op gekregen en de kinderen waren enthousiast.
Op school hebben ze al erg gelachen om hem. Tijdens het uitreiken van een cheque voor Kika met de hele school mochten er nog vragen gesteld worden. Er ging 1 handje omhoog en jullie voelen de bui al hangen, die was van Bastiaan. Hij wilde even wat vragen ; uhm, ja straks ga ik naar oma en opa maar wat moet ik daar eigenlijk doen? De hele school had hard gelachen en dus is ons mannetje nu al bekend op school.

Geen opmerkingen: