maandag 8 maart 2010

Vervolg basisschool

De derde basisschool dag was vandaag aangebroken. Bastiaan had er weer veel zin in. We waren om half 9 op school en na het koekje en drinken weg gezet te hebben zijn we de klas in gegaan. Daar mag mama nog 2 minuten blijven en dan gaan alle mama's weg. Nog even zwaaien voor het raam en daar zag ik een heel blij jongetje zitten die vol trots terug zwaaide.
Hij kwam dit keer wel naar buiten rennen om 12 uur en ik kreeg een dikke zoen. Maakt mijn dag goed! De juf vertelde me dat alles goed gegaan is weer vandaag alleen heeft Bastiaan geen zit vlees. Goh, hoe ze daar nou op komt?!
Woensdag mag hij weer...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat fijn he dat hij het zo naar zijn zin heeft. Hij lijkt wat dat betreft precies op zijn moeder. Die ging ook graag naar school.
groetjes mama

Anoniem zei

Leuk om te lezen, Sofie is ook aan het 'wennen' (zo noemen ze dat toch geloof ik?) op de basisschool. Liefs Marijn