woensdag 31 maart 2010

Trotse broer van JulianHoera, Bastiaans broertje is er dan eindelijk. Maandag middag om half 1 is hij geboren. Om half 4 was Bastiaan met opa en oma in het ziekenhuis. Er stapte een jongen de kamer in die 2 keer zo groot leek als dat hij die ochtend al had gedaan. Trots als een pauw en met een kadootje voor zijn broertje.
Hij moest even wennen maar al snel werd Julian geaaid, gekust en geknuffeld. Bij het weg gaan begreep Bastiaan dat wij nog niet mee konden naar huis en dat we een nachtje in het ziekenhuis moesten blijven. Hij had daar wel een goede oplossing voor ; hij zou de baby wel mee nemen naar opa en oma en we mochten ze morgen wel weer komen halen. :D
We zijn nu een volle dag thuis en dat trotse gevoel is er bij Bastiaan nog overduidelijk. Hij is heel lief en voorzichtig en hij straalde toen Julian bij hem op schoot mocht. Dit is pas rijkdom!

Bastiaans laatste dag op de peuterspeelzaal heeft hij inmiddels ook achter de rug. Hij kreeg de hele dag natuurlijk aandacht want hij was jarig, nam afscheid en was grote broer geworden dus het feest kon niet op. Ook waren opa en oma mee en dat gebeurd natuurlijk ook niet elke dag. Opa heeft gelukkig een hoop foto's genomen zodat wij ook nog konden mee genieten.

Geen opmerkingen: