maandag 1 maart 2010

Basisschool

Vandaag was het zover. Bastiaan mocht zich om half 9 vanmorgen melden bij de Hoeksteen. Hij mocht binnen zijn jas ophangen en zijn nieuwe tas. Toen was het moment daar ; hij mocht zijn nieuwe klas in. Het stoeltje stond al klaar en er mocht nog een mooie sticker op. Bastiaan heeft een sticker uitgekozen en mocht dat later weer doen bij zijn jas. Alle kindjes hebben hun eigen plek om hun jassen op te hangen.
Zodra de mama's weg waren was het voor ons ook tijd om te gaan. Bastiaan gaf ons een kus en begon uitbundig te zwaaien.
En toen maar wachten tot het tijd was om hem op te halen. Marcel en ik waren gelukkig samen thuis dus wij konden even dingetjes in huis doen. Kwart voor 12! Tijd om weg te gaan. We waren dus veel te vroeg hahaha, maar goed liever te vroeg dan te laat.
Bastiaan zat netjes in de kring met zijn jas al aan. Toen de bel ging kwamen de kindjes naar buiten met de juf.
De juf zei gelijk hoe goed het wel niet gegaan was! Hij had al iets verteld in de kring, gespeeld en al tegen een kindje gezegd ; " dat is mijn auto!"
De juf was dus erg tevreden met hem en zei ; "als ze allemaal zo makkelijk zouden zijn..."
Hij was ondertussen alweer lekker op het plein aan het spelen en wilde eigenlijk niet eens met ons mee naar huis! Hij was het liefste op school gebleven.

Gisteren zijn we naar de Disney Musical Sing along geweest in Carré, Amsterdam. Natuurlijk het mooiste theater van Nederland. Het was waanzinnig en Bastiaan heeft genoten. Hij straalde en klapte en natuurlijk zong hij ook mee. Het was erg leuk.
Marcel en ik hebben nog een liedje mee gezongen in de microfoon. Toch even schrikken hoor, zo'n ding ineens onder je neus.
De hele zaal heeft nog om Bastiaan gelachen. Jamai opende een fictieve deur en het geluid was duidelijk aanwezig. Bastiaan vond dit zo grappig dat hij keihard moest lachen... als enige in de zaal. De hele zaal moest lachen en ook op het podium moesten ze lachen. Jamai riep gelijk ; zie je wel dat dit een leuke grap is! Het was erg komisch.

De vakantie is weer voorbij gevlogen. We hebben een hoop leuke dingen gedaan en hij heeft bij opa en oma mogen logeren. Hij is met ze op stap geweest en hij had de tijd van zijn leven. Lekker vliegtuigen kijken op Schiphol en patatjes eten.. wat wil een jongetje nog meer?

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat willen een opa en oma meer?

B17