maandag 15 februari 2010

nog 6 weekjes...

de laatste weekjes voor mij maar ook voor Bastiaan. Nog 6 weekjes en dan wordt hij alweer 4 jaar! Hij is zich er maar al te goed van bewust en hij zou willen dat het al zover is. We zijn al druk aan het nadenken over kadootjes en tractaties voor op de peuterspeelzaal. Hij gaat daar natuurlijk zijn verjaardag vieren en heeft daar zijn afscheidsfeestje. Als de baby geboren is mag hij ook uitdelen maar dat zal waarschijnlijk net op de basisschool zijn. Kortom genoeg om over na te denken en te plannen!

Vorige week was Marcel nog jarig. Zoals elke ochtend kwam Bastiaan naar ons toe en kruipt dan bij ons in bed. Bastiaan kwam de kamer binnen dus ik zei gelijk ; Bastiaan, papa is jarig. Wat zeg je dan tegen papa? Bastiaan ; JOW!
Wij kwamen echt niet meer bij en het was een geweldig begin van de dag.
Ik probeerde hem toen nog een liedje met mij te laten zingen voor papa maar hij tuinde er mooi niet in. Hij vroeg eerst of er ook taart vandaag was en visite. Dus ik zei nee, papa moet werken. Ooh dan hoef ik ook niet te zingen, was het antwoord.
Ook opa en oma Hoogland hebben nog goed gelachen om hem. Hij sliep bij hun en het was nog heel erg vroeg toen Bastiaan opa hard hoorde snurken. Oma was trouwens wakker maar wist niet dat Bastiaan ook wakker was. Ze hoorde het gesnurk en was bang dat Bastiaan wakker zou worden. Precies op dat moment klinkt er een klein stemmetje ; jeetje, wat een herrie zeg!

Afgelopen week zijn we gebeld door zijn nieuwe juf. Hij mag maandag 1 maart al komen wennen! Hij kan echt niet wachten tot het zover is. Die dag gaan we kijken hoe vaak en welke dagen hij nog meer komt. Hij gaat natuurlijk ook gewoon nog naar de peuterspeelzaal. Het worden dus drukke weken voor hem.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Weer een leuk verhaal.
Dat van dat snurken vergeet ik echt niet meer.
x mama

Anoniem zei

En ik snurk nooit. Echt niet.
Het moet iets anders geweest zijn.

Opa

Anoniem zei

Geweldig zeg over die herrie! X Marijn