vrijdag 19 februari 2010

laatste keer consultatie bureau

Afgelopen woensdag was het de aller laatste keer dat Bastiaan naar het consultatie bureau mocht (of moest) komen.
Vanaf nu neemt de schoolarts het over. Vorige keer (inmiddels een jaar geleden) kreeg hij een oog test en ook dit keer werden de oogjes getest.
De arts deed hem een roze brilletje op en Bastiaan riep meteen ; hey, maar dit is een meisjes bril! Gelukkig had hij er wel vrede mee en kon het onderzoek beginnen. Hij deed het heel erg goed en zelfs de onderste rij met plaatjes kon hij goed zien dus met die oogjes is niets mis. Nu wisten wij dat al wel want soms ziet hij in de lucht een vliegtuig en dan zijn wij nog het luchtruim aan het afzoeken. Ze was onder de indruk van hem, alles wat ze vroeg wist hij dus hij is weer goed gekeurd.
Hij kreeg gelijk ook zijn voorlopig laatste inenting, dktp. Hij wilde in eerste instantie niet maar we hebben geen piep gehoord! Hij kreeg nog een mooie sticker van Takel, uit de film Cars.
Helaas toch weer koorts 's avonds. Na een zetpil kon hij weer even slapen. Wel een rot nacht gehad want hij was veel wakker. Gelukkig de volgende dag alweer goed opgeknapt. Hij kon dus gelijk met opa mee naar de kapper. Nu weer een lekkere coupe en het staat hem erg goed!
Vandaag is hij naar school toe. De laatste dag voor de vakantie en daarna mag hij naar de basisschool om te wennen. Spannend....

Geen opmerkingen: