dinsdag 19 januari 2010

stoere kerel!

Afgelopen week zijn Bastiaan en ik samen naar de tandarts geweest. Vorige keer was hij ziek en weigerde meneer dus zijn mond open te doen. Nu was oma mee en van te voren waren we al aan het oefenen geweest door zijn tandjes te tellen en met een lepeltje in zijn mond te kijken. Enigszins zenuwachtig kwamen we daar binnen want als hij nu maar wel zijn mond open doet!! Meneer kwam binnen, begon een heel verhaal tegen de tandarts. Daarna liep hij op de stoel af en sprong erop! Hij mocht op het knopje drukken zodat de stoel naar achteren ging. Hij vond het prachtig!
De tandarts vroeg of hij mee wilde kijken in het spiegeltje maar het antwoord van Bastiaan was; Ga jij mijn tandjes maar even tellen! De tandarts kwam niet meer bij om dit kleine bijdehandje!
Hij heeft mij ook nog lekker voor schut gezet daar. Ik was die ochtend bezig geweest met de keuken, alles eruit en schoonmaken en dan er weer in. Zegt hij dus tegen de tandarts ; mama moet de keuken even opruimen want het is nu een puinhoop! Heel fijn schat. Hij mocht bij de tandarts gelijk in dienst komen als knopjesdrukker en de baan heeft hij ook aangenomen. De volgende dag vroeg hij of we nu naar zijn werk konden. Helaas moest ik hem uit de droom helpen want er was gewoon school.
Zaterdag gingen we naar de kapper. Hij mocht mee naar dezelfde kapper als opa en papa altijd gaan. Helemaal stoer natuurlijk. De kapper heeft hij helemaal om zijn vinger weten te winden. Die vond hem en zijn praatjes ook weer zo leuk!

Zondag zijn we gaan zwemmen in Kikkerfort. Bastiaan is dan echt een vis in het water. Hij draaide zich nu zelf op zijn rug en begon te spartelen met die beentjes en daar ging meneer als een volleerd zwemmer , nou ja, wel eentje met zwembandjes om maar toch. Verder lekker gek gedaan en papa was steeds een haai die ons kwam pakken. Vol spanning gingen we ons dan verstoppen tot de haai weer kwam. Na het zwemmen moeten er natuurlijk patatjes gegeten worden. Bastiaan viel toen nogal lomp en had over zijn hele shirt heen sate saus. Heel fijn... wat een vieze derrie is dat zeg. Gelukkig konden we gelijk naar huis lekker schone kleren aan trekken.

Liefs

3 opmerkingen:

Anoniem zei

oma is gek.... op bastiaan

Liefs Oma

Hannie zei

kleine test

Anoniem zei

nice post. thanks.