zondag 31 januari 2010

Papa is er weer!

We hebben de afgelopen week weer overleefd. Marcel was weer voor zijn werk naar Amerika en dus moesten Bastiaan en ik het met z'n 2tjes redden. Nou ja, met z'n 2tjes niet echt want we hadden een hele drukke week.
Zondag in de ochtend Marcel weg gebracht. Daarna lekker lui gedaan thuis samen en eind van de middag naar opa en oma gelopen. Daar konden we mee eten. De volgende dag kwam Reinout op visite. Bastiaan was door het dolle heen en vroeg steeds wanneer hij nou kwam. Ik had verteld dat als de wijzers van de klok boven staan dat Reinout hier zou zijn. Het was 10 voor 12 en Bastiaan zei om de seconde ; ze staan al bijna boven he?! Dan duren 10 minuten nog best lang haha. Gelukkig had hij geen vertraging.
Hij heeft heerlijk gespeeld en gek gedaan met Reinout. Die bleef ook slapen dus dubbel feest dat hij hem de volgende morgen weer zou zien! Hij ging dinsdag gewoon naar school maar hij vond het heel leuk om weggebracht en opgehaald te worden door zijn neef. Toen Bastiaan uit school kwam hebben we oma opgehaald en zijn we naar Den Haag gereden naar Opa B om even op viste te gaan en zo konden we Reinout mooi even thuis brengen.
Eind van de middag kwamen we weer bij opa en oma waar we mochten eten en Bastiaan mocht daar zelfs slapen. Hij had dus een top dag. De volgende dag gingen we shoppen en donderdag naar Naarden om Marcels verjaardagskado op te halen.
Vrijdag weer naar school natuurlijk en zaterdag mochten we alweer naar Schiphol toe!
Het was dus een drukke week met als hoogtepunt dat we papa weer op mochten halen. De avond ervoor was wel een lastig avondje. Bastiaan vond dat papa lang genoeg was weg geweest en huilde vreselijk dat hij naar papa toe wilde. Zo zielig en mijn hart brak. Helaas moest hij toch echt nog een nachtje geduld hebben. Het leuke van het ophalen van Marcel blijft die koppies. Bastiaan stond te springen voor het raam en Marcel straalde ook omdat hij zijn mannetje weer zag.
Bastiaan zag Marcel door de deuren komen en vloog er gelijk op af. Dan smelt je toch gewoon... ook de mensen om mijn heen trouwens. Ik hoorde een hoop oe's en aah's.

Geen opmerkingen: