donderdag 14 januari 2010

Let it snow...

Brrr, wat is het koud nu hier in Nederland. Temperaturen van onder nul zijn we hier duidelijk niet meer gewend. Ik zeker niet, bah wat een kou. Bastiaan heeft er gelukkig ook niet bijzonder veel mee alhoewel hij natuurlijk wel graag even in de sneeuw speelt en met papa het ijs op gaat. Vorige week heeft hij weer geschaatst maar dit keer op "echt" ijs. Gewoon hier voor de deur! Na een half uurtje had meneer er genoeg van en kwamen ze weer naar binnen.
Het sneeuwballen gooien heeft hij al goed onder de knie trouwens! Ik bracht hem dinsdag naar school en ondertussen bekogelde hij mij met sneeuw en een lol dat hij had!

Bastiaan heeft vorige week mee geholpen met de babykleertjes uitzoeken. Alles was natuurlijk te klein en dat vond hij reuze interessant want hij is al groot en de baby straks heel klein. We hebben geprobeerd om een petje van toen weer op te zetten, schoentje aan te doen en een handschoen. We moesten erg lachen en daarna heb ik nog harder gelachen. Bastiaan ging weer een baby broekje aan passen. Over zijn eigen broek heen maar het broekje ging toch zowaar aan! Hij wilde zich niet laten kennen en trok de broek tot net onder zijn billen en riep gewoon heel hard ; NEEEE past niet!! Laat hij nou niet gezien hebben dat dat zijn eigen (wel iets te kleine) pyjama broek is!

Gisteren zijn we samen nog lekker even in bad geweest. Ik werd weer helemaal nat gespoten en hij lachen natuurlijk. Nadat ik eruit was en weer helemaal klaar vroeg ik aan Bastiaan of hij even het putje open kon doen. Zijn antwoord ; Nee, ik heb nu even geen tijd. Echt zo lachen.
Vanmorgen kwam hij aanlopen met een doekje tussen zijn (blote) billen. Hij is echt een clowntje!

Liefs

1 opmerking:

Lemmen zei

haha wat een lolbroek
leuk he hoe die kids een reactie maken nienke is soms ook zo gevat
mooi dat alles goed is
dikke knuff van je "oud " tante hahah
monique