maandag 30 november 2009

Sinterklaas update

wat is dit toch een leuke periode! De spanning van alle Sinterklaas activiteiten is hier goed merkbaar!
Vorig weekend zijn we naar de intocht in Wormerveer geweest met opa en oma Lemmen en oom Ronald. Het begon heel erg goed, Bastiaan rende vol enthousiasme door de straten naar de Zaanbocht. Ook toen we nog moesten wachten op de sint ging het goed maar opeens werd de spanning hem even te veel en moest hij een beetje huilen en wilde hij liever naar huis. Toen we op weg gingen hoorde hij de muziek en vind hij het toch heel erg leuk om weer te gaan kijken. Dus hebben we gelukkig weinig hoeven missen. Wij wilden dat ook graag want tante Iris was "aan het werk" daar.
Hij heeft toch nog een hele leuke dag gehad.

Afgelopen zaterdag mocht hij weer naar de sint toe. Die kwam op visite bij het werk van opa. Hij is daar erg verwend met een mooie bob de bouwer dublo graafmachine. Verder was het ook erg leuk geregeld heb ik begrepen. Aanstaande woensdag is Sinterklaas bij papa op het werk, vrijdag is er een viering op school en zaterdag vieren we het thuis. Bijna een overkill zou je zo zeggen maar goed...

Vrijdag kwamen opa en oma Hoogland van vakantie terug. Ze zijn naar Florida geweest en hebben het heerlijk gehad. Bastiaan ging met oom Sidney mee om ze op te halen van Schiphol. Opa en oma waren erg blij met deze verrassing. Ik kon ze niet mee ophalen want Marcel en ik gingen naar het ziekenhuis voor de 20weken echo (zie de site van broertje). 's Avonds kwamen ze eten en natuurlijk moesten opa en oma Bastiaan in bed leggen. We zijn gelijk weer gedegradeerd, haha.

Geen opmerkingen: