woensdag 18 november 2009

Dag Sinterklaasje

Ooh nee, laten we beginnen met welkom Sinterklaasje, welkom , welkom , welkom , welkom zwarte Piet!
Hij is er weer! Bastiaan heeft zaterdag vol spanning naar de televisie gekeken. Hij was onder de indruk van Sinterklaas en van de heleboele pieten.
Hij mag natuurlijk ook zijn schoentje zetten en hij is al aardig verwend. De eerste dag had hij een kadootje met pepernoten. Ons "ondankbare" mannetje riep ; hey, geen chocolade? We moesten dus weer even erg lachen. Hij was ook erg blij met de brief die hij van Sinterklaas gekregen heeft. Verder wat pepernootjes en chocolade muntjes en ik heb gehoord dat er nog een paar kadootjes liggen te wachten bij Sinterklaas ;)

Afgelopen maand zijn Bastiaan en ik veel alleen geweest. Marcel was in Engeland en een week in Amerika. Natuurlijk hebben we het weer gered maar toch blijft het toch het allerfijnst als hij weer thuis is. Bastiaan was door het dolle heen toen hij Marcel weer door dat glas zag op Schiphol. Hij straalde en aan de andere kant van het glas zag ik zijn papa stralen. Echt een genot om mijn mannen zo te zien. Bastiaan en ik hebben het ervan genomen en zijn leuke dingen gaan doen. We zijn weer lekker naar Chimpie Champ geweest. We hebben gesprongen op het luchtkussen en Bastiaan heeft geklommen in het grote klimtoestel. Echt even genieten.
Op school is de fotograaf langs geweest dus hier een ongeduldige mama die niet kan wachten om te zien hoe de foto's geworden zijn. we zullen nog wel even geduld moeten hebben denk ik.
Bastiaan is mee geweest met ons naar de verloskundige. Erg lachen want hij mocht het echo apparaatje aanzetten en hoewel hij de muziek die eruit kwam er mooi vond, het drong nog niet helemaal door dat de baby dat geluid maakte. Hij heeft daar heerlijk zitten spelen.
Afgelopen weekend zijn we na de intocht op tv naar Wijk bij Duurstede gegaan. Marcel moest daar judoën. Hij was val maatje voor Ton of zoals Bastiaan zegt ; Meneer Ton. Natuurlijk is alles goed gegaan en Ton heeft zijn derde dan binnen.
Zondag op verjaardagsvisite geweest bij mijn oma en bij een vriend van Marcel, we hadden dus genoeg te doen dit weekend.
Vrijdag gaat Bastiaan naar opa en oma en 's avonds hebben Marcel en ik het huis dus alleen. Zaterdag komt de Sint aan in W'veer dus gaan we daar heen! We hebben er weer zin in, vorig jaar was het al een groot succes. Nu realiseert hij het zich nog beter!

1 opmerking:

Laurette zei

Dit zal wel weer een hele spannende maar leuke tijd zijn voor Bastiaan én voor jullie. Leuk stukje!
Groetjes, Laurette