maandag 28 september 2009

Geef me een zoen

een knuffel of een kus...
Ik krijg een broertje of een zus!


Ja je leest het goed, Bastiaan word een grote broer! Hij is apetrots en vind het helemaal te gek dat er een baby komt.
Hij geeft mijn buik vaak een kus of knuffel en riep laatst al BABY kom er maar uit! Helaas moeten we allemaal ons geduld nog een tijdje op de proef stellen. Voor meer info over de kleine kan je op de link hier links klikken.
2 weken geleden zijn we naar Disney geweest. We hebben heerlijk genoten met z'n 3tjes! Bastiaan was groot genoeg nu voor de Big Thunder Mountain! Hij mocht dus met papa in de achtbaan. Hij was zo trots dat hij groot genoeg was! Hij vond het ook helemaal niet eng en wilde er elke dag in!
Ook alle andere attracties waren nog steeds erg in trek natuurlijk. Ook konden we nu voor het eerst in Playhouse Disney live. Zijn grote helden, de Kleine Einsteins en mijn vriendjes teigetje en poeh zitten daarin. Hij straalde en genoot en daar doe je het toch voor!
Zaterdags was in het dorp de open dag van de Brandweer. Het was heel erg leuk opgezet en door het hele centrum waren dingen te doen en te zien. Ook waren er politie auto's en motoren en ook de ambulances ontbraken niet. Natuurlijk kon je ook een rondje mee rijden in de brandweerauto en we reden met oom Jos mee, altijd leuk!

Marcel had nog vrij afgelopen week en daar hebben we lekker van genoten. We zijn bij Chimpie Champ geweest, Marcel en Bastiaan bij de kinderboederij geweest terwijl ik lekker aan het winkelen was, oma en tante Iris waren op visite en natuurlijk moest Bastiaan gewoon naar school. Het was een heerlijk weekje en het is echt voorbij gevlogen.

Geen opmerkingen: