woensdag 9 september 2009

back 2 school

De school is weer begonnen. Bastiaan is dus weer blij want hij kan weer lekker met al zijn vriendjes spelen. De eerste verjaardag hebben ze daar ook alweer mogen vieren. Blijft ook een feestje voor die kinderen natuurlijk.
Vorige week maandag waren Marcel en ik 2 jaar getrouwd. Tijd dus om iets leuks te gaan doen. Bastiaan mocht kiezen wat hij leuk vond om te gaan doen en die koos vol overgave voor zwemmen. We zijn naar het Kikkerfort in Breukelen geweest en hebben daar een paar uurtjes door gebracht.
Daar lekker een tosti gegeten tussen de middag en nadat we thuis waren even omgekleed en toen op naar Le Virage waar mijn ouders ons trakteerde op een etentje, heerlijk!

1 opmerking:

Laurette zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Dat is boffen zo'n traktatie! Ik wil nog even zeggen wat een schatje Bastiaan toch is. Ik heb genoten van hem in de AH. Vooral toen ik je moeder nog een keer zag, dat was voorbij de kassa, en we moesten lachen en toen lachte Bastiaan zo grappig mee met zijn beide handjes voor zijn mond. Nou ik kwam toen niet meer bij....wat een clowntje is het toch?
Groetjes,
Laurette