zaterdag 1 augustus 2009

Juli


Het is alweer 1 Augustus dus eerst moet ik mijn lieve broertje feliciteren met zijn verjaardag. Bastiaan roept vanaf 7 uur al dat hij daar heen wil maar hij zal nog even geduld moeten hebben. Straks gaan we erheen met de taart. Ik ben benieuwd wat hij ervan vindt!
Bastiaan heeft momenteel vakantie. Hij hoeft eind augustus pas weer naar de speelzaal. Nou is dit voor hem geen pretje want hij vindt het heerlijk op school. Vlak voor de vakantie begon was er een prinsen en prinsessen feest. Nou ja, dat was de bedoeling maar we hebben er maar een zwemkleding feest van gemaakt. Die kinderen waren heerlijk met water in de weer. Ik mocht de foto's nemen en dat was erg leuk om te doen.
Die week erna was er nog school maar helaas is Bastiaan toen ziek geworden. Zo heeft hij dus de laatste dag voor de vakantie moeten missen.
Verder hebben we al een hoop leuke dingen gedaan. We zijn met de kleinzoon van onze buren en de buurvrouw op pad geweest. Stephan en Bastiaan zijn echte vriendjes. We zijn naar Chimpie Champ in Aalsmeer geweest. Daar hebben ze zich heerlijk vermaakt in de klim toestellen, auto's en de ballenbak. Ook zijn we naar de kinderboerderij bij Oortjespad geweest. Ook is daar een speeltuin dus konden ze weer lekker hun ei kwijt.

Vorige week was ik met Bastiaan in Wormerveer bij oma op bezoek. Hij heeft daar besloten te blijven slapen! Het was de eerste keer dat hij daar ging logeren. Hij heeft het erg leuk gehad.De volgende dag zijn ze naar Sprookjes wonderland in Enkhuizen geweest. Wij hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens samen naar de bioscoop te gaan, voor het eerst in 4 jaar! Bastiaan heeft deze maand ook al bij opa en oma Hoogland gelogeerd. Hij was dus extreem veel weg voor ons doen want dit was de 4e en 5e keer logeren in die 3 jaar tijd!

Geen opmerkingen: