maandag 11 mei 2009

Moederdag

wat is moederdag toch leuk! Ik ben vreselijk verwend door mijn lieve manmen. Ik kreeg een heerlijk ontbijt op bed met verse croissantjes en verse jus d'orange. Bastiaan had een mooie tekening gemaakt en een op school een prachtig knutsel werkje met daarin snoepjes verstopt en een mooi gedichtje. Ook waren er kadootjes! Altijd leuk natuurlijk. Het waren precies de dingen die ik graag wilde hebben en een grote verrassing!
Natuurlijk hebben we onze eigen mama's ook opgezocht. Eerst zijn we naar Wormerveer gereden. Daar lekker gezeten en gepraat, kadootjes gebracht, dingen door genomen voor de vakantie van binnenkort naar Disney. Erg gezellig. Ik werd nog even verrast want er stond een prachtig kado daar voor mij. Ook weer iets was ik heel erg graag wilde hebben, een keukenmachine! Helemaal te gek en totaal onverwachts! Nogmaals bedankt!
Daarna zijn we naar Mijdrecht terug gereden. De andere kadootjes opgehaald en een paar straten verderop gelopen. Ook weer gedronken, gepraat en gegeten. Het was heerlijk en mijn favoriete toetje kwam op tafel, wat zou ik nog meer kunnen wensen na zo'n dag?
Kreeg wel op mijn kop van mijn vader :( Ik had in mijn vorige stukje vergeten te melden dat hij ook heel goed geholpen heeft in de voortuin! Dus bij deze.

1 opmerking:

Vader van Annelies www.petorverkeer.nl zei

Annelies, bedankt dat je iedereen nog hebt laten weten dat ik geholpen heb. Helemaal goed was het geweest wanneer je geschreven zou hebben dat ik onder het zand zat, ik vreselijk transpireerde, zonder pauze de gehele dag had doorgewerkt, ruwe handen en spierpijn had. Maar ja !!!