zaterdag 30 mei 2009

Hectische tijden

Even een momentje van rust, poeh wat waren het drukke tijden.
Marcel was een week erg druk met zijn werk. Nu niet allemaal denken dat hij dat normaal niet is! Hij moest een paar keer naar Duitsland, uit eten met de grote baas etc etc. Ondertussen gaan de afspraken die we hadden staan gewoon door, ik zou 2 taarten maken voor tante Iris en ondertussen moesten ook de spullen worden gepakt voor Disney. Kortom, DRUK! Na deze hectische week te hebben overleefd gingen we met opa en oma Lemmen naar Disneyland.
Maandag ochtend om 4.25 uur waren ze hier en gelijk daarna stapten we in de auto richting parijs.
De reis voorliep weer voorspoedig. Dit keer logeerden we in het Kyriad hotel. Het was een prima hotel, zeker voor die prijs. Ik zou willen zeggen dat de kamers schoon waren maar dat was niet zo helaas. Geert en Diana kwamen op een kamer terecht die nog vies was, gelukkig is het allemaal netjes opgelost door het hotel. Op onze kamer was echt niets aan te merken.
Toen zijn we gelijk naar het park gegaan. Het was weer genieten, vooral natuurlijk voor Bastiaan.
De dagen vlogen voorbij en voor we het door hadden zaten we weer in de auto naar huis.

Zaterdag zijn we bij de open dag van de brandweer in Wormerveer geweest. Oom Erwin zit daar en die heeft Bastiaan geholpen om met een echte brandweerslang te spuiten. Bastiaan vond het echt te gek. Marcel en ik zijn nog in een kamer geweest met rook en warmte zodat je kan ervaren hoeveel de brandweer mannen zien als ze een huis binnen gaan. Erg indrukwekkend want ik zag geen hand voor ogen! Gelukkig was Erwin mee want anders had ons hulpeloze slachtoffer, de pop, het niet overleefd vrees ik. Nu ik erover nadenk, als het een mens geweest zou zijn had ze het ook niet overleefd. Ik kwam buiten met mijn arm stevig om de keel van het slachtoffer, oeps.

Gisteren kwamen opa en oma Lemmen om op te passen. Wij hadden kaartjes voor Carré. Daar speelde Bert Visscher zijn show, stoffe jongens. Mensen mensen wat was dat weer leuk. we hebben er echt van genoten allemaal.

Woensdag stap ik met Bastiaan op de trein. We gaan naar Disney. Mijn ouders zullen we daar treffen dus dat word vast heel gezellig. Marcel kan helaas niet mee want die moet werken. Tja je hebt werk paarden en luxe paarden!

Liefs

Geen opmerkingen: