woensdag 6 mei 2009

April in vogelvlucht

hoog tijd voor weer eens een update. De laatste weken waren erg druk maar alleen maar met leuke dingen dus klagen mogen we niet!
Ik zal proberen weer bij het begin te beginnen en dat is de dinsdag na Bastiaans verjaardag (oeps, dat is alweer een maand geleden!) Het was tijd voor zijn eerste schoolreisje! Om kwart voor 9 gingen we verzamelen en reden we met een paar moeders richting Nieuwveen. Daar is een kinderboederij die word gerund door verstandelijk gehandicapten en het is daar zo leuk! Er wordt zo enthousiast over de dieren en de hokken gesproken, echt een aanrader om eens heen te gaan. Mocht je gaan, neem dan ook even een kijkje bij de bakker en het winkeltje! Maar om even terug te komen op het schollreisje, het was erg leuk. De meeste kinderen hadden toch wel wat angst voor de dieren maar ze vonden het allemaal wel reuze interessant. Bastiaan vond al die dieren niet echt leuk, maar gelukkig was er een speeltuin waar ze zich nog hebben kunnen uitleven. Toen we weer terug bij school waren kwam Wouter nog met ons mee naar huis, dus die 2 mannetjes hadden een hele leuke dag! De mama's hadden het ook erg gezellig trouwens ;)
Dat weekend was het weer feest want het was 1ste paasdag. We gingen met mijn familie bruchen in Breukelen (daarvoor nog een dikke zoen voor mijn oma). We zijn 15 minuten eerder vertrokken want we gingen naar Bussum. In het Spant was de voorstelling van Piet Piraat en het geheim van Lorre! Ook weer een aanrader, tenminste als je kind van Piet Piraat houdt ;) Bastiaan heeft uit volle borst mee gezongen met "daar op de zeven zeeƩn" en natuurlijk "Het Piet Piraat lied".
Daarna zijn we in Soest pannenkoeken wezen eten. We gingen met Wouter en zijn papa en mama dus dat was een echte feestdag.
De volgende dag zijn we naar opa en oma Lemmen geweest. We zijn met z'n allen naar de Kermis geweest. Bastiaan heeft heel veel attracties gedaan, dingen gewonnen en echt genoten.
Het consultatie bureau verwachtte ons ook nog dus daar zijn we voor de APK controle geweest. Bastiaan is al een meter! haha, klinkt weer zo groot. Verder heeft hij de ogentest glansrijk doorlopen dus we kunnen er weer een jaartje tegen aan.
We zijn ook met z'n 3tjes nog naar de kinderboederijk geweest, dit keer in Oortjespad. Was ook erg leuk. Bastiaan heeft toen zelfs de diertjes geaaid. Hij was dus erg dapper! We hebben weer een judo les bij tante Iris gevolgd, Wouter is ook 3 geworden en zijn grote vriend kon niet op zijn feestje ontbreken natuurlijk en we zijn we al naar de basisschool geweest. Volgend jaar zal hij daar elke dag heen gaan! Daar kom ik weer met mijn cliches maar : Jeej wat gaat dat hard! Ongelooflijk! We hebben een goed gesprek gehad en een idee van de school op kunnen doen.
Afgelopen weekend hebben we de voortuin aangepakt. Bastiaan en zijn vriendje Stephan hebben ons goed geholpen. Stenen weg leggen, gaten dicht scheppen met aarde, zo lief!

En zo nog wat meer dingetjes die ons bezig gehouden hebben. Zo heb ik een paar taarten gemaakt voor andere, erg leuk om te doen. Het is echt een leuke hobbie! Dus lieve mensen, bedankt voor het vetrouwen in mij! Marcel is nog bij het sportgala geweest want Iris was weer genomineerd voor sportvrouw van het jaar. Helaas dit jaar niet gewonnen, maar ja, ze had dan ook al een keer gewonnen! Marcel en ik zijn samen lekker uit eten geweest.
Helaas even geen foto's erbij want mijn laptop is overleden maar Marcel kan er binnenkort wel wat neer zetten denk ik. Dat was het weer voor deze keer!

Geen opmerkingen: