donderdag 5 maart 2009

We zijn wéér terug


Ik durf het bijna niet meer neer te schrijven maar we zijn weer naar Disneyland geweest. Een droom die uit kwam want we logeerden in het Disneyland hotel. Je kent hem wel, knal roze en boven de ingang van het park!
Als je daar binnen komt dan ruik je het al, die heerlijke geur. Alles daar is mooi, prachtig, subtiel en simpelweg te gek. De kamer was groot en we hadden zelfs een klein terrasje. Natuurlijk was het in het park weer heerlijk vertoeven. Het weer was prachtig. We hadden alleen maar zon en de jassen bleven open! Tja, ik kan echt niets negatiefs verzinnen eigenlijk.
We hadden de eerste dag grote mazzel met het ontbijt. We hadden een tafel in een apparte ruimte voor ons vijfjes. Het ontbijt was top geregeld. Bastiaan deed zich te goed aan de pannenkoekjes en wij aan de verse boordjes en fruit.
Het was erg leuk en genieten en Bastiaan kreeg weer aandacht genoeg met opa en oma die mee waren!

Bastiaan had vorige week school vakantie. Hij was die vrijdag ervoor nog ziek en liet daardoor zijn grote vriend alleen een dagje. Dat hebben we in de vakantie even ingehaald. Bastiaan en Wouter gingen samen lekker zwemmen. We zijn met de mannen naar Kikkerfort in Breukelen geweest. Ook de mama's hadden het leuk. Ons mannetje is gek van glijbanen en ging daar regelmatig af met mij maar Wouter zag dat niet zo zitten. Toen hij zag dat Bastiaan het wel erg leuk vond besloot hij dat hij het ook weleens wilde proberen maar dan wel met mij. Ik denk dat Wouter dacht ; wat Bastiaan kan kan ik ook!
Natuurlijk daarna even patatjes gegeten en een ijsje want dat hoort er bij toch?
Morgen mag hij weer naar school en ziet hij zijn grote vriend weer.

Geen opmerkingen: