donderdag 26 maart 2009

Nog 9 nachtjes en dan...


is het 4 april. Voor vele van jullie een gewone zaterdag maar voor ons toch wel een belangrijke dag. Het is de dag dat ons telgje 3 jaar wordt.
Er wordt hier in huis al veel over gesproken. Bastiaan weet precies wat hij wil, ballonnen, welke taart en wie er moeten komen.
Het afgelopen jaar is weer voorbij gevlogen. Bastiaan is op school begonnen, heeft vriendjes gemaakt daar, heeft zijn grote vriend Wouter gevonden, is begonnen met judo les, is voor het eerst naar Disneyland Parijs geweest, is verhuisd van Almere naar "ons" dorp, heeft bewust een oud en nieuw beleefd en is zindelijk geworden. Je kan het maar druk hebben in je derde levensjaar.
Op school mag hij natuurlijk gaan uitdelen als hij jarig is. Hij heeft daar veel zin in en bemoeid zich overal mee. Hij weet precies wat hij wel en niet wil. Wel zo makkelijk. Het is bijna niet voor te stellen dat hij 3 jaar geleden nog niet in ons leven was.
Afgelopen zaterdag hebben we hard kunnen lachen om hem. We wilden in Haarlem na de judo les even gaan shoppen. We kregen trek en besloten lekker een broodje te gaan eten. Het was 11.30 en toen we wilden bestellen zagen we dat de lunch kaart pas vanaf 12.00 was. We besloten verder te lopen en trokken onze jassen weer aan. Terwijl we naar buiten liepen keek Bastiaan naar de serveerster en riep : helaas!
We moesten echt hard lachen.
Later die dag kwam Steve oftewel Stien of visite met zijn moeder. Bastiaan genoot duidelijk van de aandacht die hij van Steve kreeg.
Bastiaan en ik zijn ook nog even naar oma Lemmen geweest vorige week. De visjes waren blij want die krijgen van Bastiaan altijd genoeg te eten.
Ook heeft hij al een (zeer korte) modellen carriere achter de rug. Oom Erwin, die vrijwilliger van het jaar geworden is in Zaandam, wilde hem bij zijn foto shoot hebben. Erwin had een interview gegeven en daar moesten foto's bij. Het liefst iets wat met zijn vrijwilligers werk te maken had. Kan geregeld worden! Dus in zijn brandweer pak, met Bastiaan op de arm en voor het buurthuis. Het was erg leuk.
We hebben zin in 4 April en we zien jullie dan allemaal wel en voor de mensen die we niet zien ; Ik breng jullie snel op de hoogte van hoe het was met foto's natuurlijk!

Liefs van een trotse moeder van een bijna 3 jarige!

Geen opmerkingen: