woensdag 24 december 2008

Decembermaand


Zo, ook ik kom jullie weer even een kleine update geven. Zoals Marcel al vertelde heeft Bastiaan zijn aller eerste judo les gehad! Op zaterdag ochtend gingen we in de auto richting Haarlem. Daar geeft tante Iris les. Zij was heel verbaasd en blij dat ze Bastiaan zag. Bastiaan vond het erg leuk en luisterde heel erg goed en deed leuk mee met de andere kindjes. Gelukkig heeft Iris het zo kunnen regelen dat we 1 keer per maand mee mogen doen dus wij zijn straks vaker op de mat te vinden ;).

Sinterklaas hebben we niet ongemerkt voorbij laten gaan dit jaar. Bastiaan is veel te veel verwend. Sinterklaas kwam bij papa langs op het werk. Ze hadden een heel leuk zaaltje af gehuurd waar een heel groot springkussen (15 bij 5 ongeveer) met klimwand, glijbaan en wat al niet meer is. Sinterklaas was meer dan welkom en die kinderen hebben echt genoten.
Ook thuis waren nog wat kadootjes gebracht door de goedheilig man. Toevallig net op het moment dat opa en oma Hoogland er waren met oom Sidney en Opa Lemmen met tante Iris, goed getimed van de Sint ;) Helaas was oma Lemmen ziek thuis.

De dag erna hebben we de Kerstboom neer gezet en waren we helemaal in kerst sfeer. We zijn toen naar Disney gegaan. Marcel en opa met de trein en ik met oma en Bastiaan in de auto.
We hebben het weer geweldig gehad. Bastiaan vond het heerlijk dat opa en oma er waren en kreeg veel aandacht natuurlijk.

Vandaag is het Kerstavond en vanaf hier wil ik jullie allemaal hele mooie en gezellige dagen wensen. Wij gaan leuke dagen tegemoed en hopen dat dat voor jullie ook geldt.

Veel liefs van ons alle 3.

1 opmerking:

anneke ray zei

Leuk om alles te lezen. Ik heb een link naar deze site op de nieuwe Boegemsite gezet. liefs van Anneke