maandag 29 december 2008

2008, bye bye


Iedereen die regelmatig op deze site leest of mensen die dicht bij ons staan die weten natuurlijk wel wat er afgelopen jaar allemaal gebeurd is. Maar sorry mensen, ik voel de behoefte om een eindejaars blog te schrijven, dus als je denkt ; ooh nee!!! Sla dan dit stukje maar over ;)

2008 heeft ons een hoop leuke dingen gebracht. Bastiaans 2de verjaardag bijvoorbeeld. Ineens hadden we geen dreumes maar een peuter. Een klein persoontje met een duidelijke eigen wil en die al naar de peuterspeelzaal toe gaat. Op school heeft hij goed geleerd om van zich af te bijten en dat doet hij nu thuis ook. Als ik terug kijk naar foto's van een jaar geleden vraag ik me af waar de tijd gebleven is. Toen was hij in onze ogen al zo groot. Moet je nagaan hoe dat over weer een jaar is!
De eerste judo les is achter de rug voor ons manneke en hij heeft er van genoten. Onze kleine judoka.
Bastiaan is in dit jaar ook zindelijk geworden. Zomaar opeens uit het niets. Scheelt ons een hoop gedoe met luiers en nu is het helemaal makkelijk want we zitten nu in de "zelluf doen" fase dus hij kan alleen naar de wc!

Ook zijn we dit jaar natuurlijk verhuisd. Het was even wennen en druk maar we zijn heel blij met ons nieuwe huis. Lieve buren aan beide kanten! Dat is al een vooruitgang met Almere natuurlijk want daar troffen we het toch steeds niet aan 1 kant. De verhuizing is heel goed gegaan, zo ook al het geklus aan het huis. Het was heerlijk toen we eenmaal verhuisd waren. Marcel hoeft niet elke dag file te rijden, ik hoefde niet meer s'morgens om kwart over 7 in de auto te zitten om Bastiaan naar school te brengen en boodschapjes kunnen makkelijk even met de fiets gehaald worden. Oke, ik geef toe dat de auto ook nog veel gebruikt wordt maar dat is alleen maar omdat het anders zielig is voor de auto ;).

Wat hebben we ook een leuke dingen gedaan dit jaar. Zo zijn we met opa en oma Lemmen een weekendje weg geweest. Een maand later waren Marcel en ik een jaar getrouwd en zijn we uit eten geweest. Bastiaan sliep toen bij opa en oma zodat wij de volgende dag naar de sauna konden. Want hoe gek we ook op Bastiaan zijn, een dagje samen is ook heerlijk. Natuurlijk zijn er ook nog de leuke Disney tripjes die we gemaakt hebben afgelopen jaar. Als klap op de vuurpijl zullen we ook het jaar daar afsluiten.
Het was een te gek jaar en kunnen alleen maar hopen dat 2009 nog beter wordt.

Lieve allemaal,
we wensen jullie een prachtig 2009 !

Dikke zoen, Marcel, Annelies en Bastiaan

1 opmerking:

Anoniem zei

leuk geschreven. Je gaat je vader achterna. Kus. BS17