woensdag 12 november 2008

Foto volgt nog!

Tot mijn schrik zag ik dat het alweer een maand geleden is dat ik Bastiaans site geupdate heb! Bij deze dus.
Waar waren we? 16 Oktober, de verjaardag van opa. Een paar dagen later was deze mama jarig en hebben we een hele leuke dag gehad. Mijn ouders en oma waren er en mijn lieve man was thuis! Heerlijk zo'n verrassing. Nadat Bastiaan geslapen had zijn we naar Soest gereden en hebben we lekker pannekoeken gegeten, hmmmm.
Die week erop gingen we weer richting Disney. Dinsdags was het daar Mickeys not so scary Halloween party. Het was erg leuk. We waren daar om 19.00 uur en hebben tot na 22.00 uur rondgelopen. Er waren speciale shows en de figuren waren verkleed, helemaal top dus! Ook de dagen erna waren er speciale shows en Bastiaans nieuwste helden (Jack en Sally) liepen rond en daar zijn we mee op de foto geweest.

Bastiaan is sinds een tijdje overdag zindelijk! We zijn heel trots op ons mannetje. Als we thuis waren had hij al vaak geen luier meer om maar deze mama was nog een beetje bang om hem zonder luier mee te nemen maar we hebben de sprong genomen en het gaat fantastisch. Ook op school is het goed gegaan en heeft meneer netjes aan gegeven dat hij moest plassen!
Natuurlijk hebben we thuis toen een klein feestje gevierd.

Ondertussen is er nog een klein mijlpaaltje voor bij gegaan. De eerste school foto's zijn genomen. We zijn heel benieuwd hoe ze geworden zijn! Ik had al even mee gespiekt met de fotograaf en we waren het eens over de leukste foto's. Ze zou thuis even kijken welke het mooist was in het groot. Ik wacht in spanning op!

Hij is al een tijdje vriendjes op school met Wouter. Die 2 zoeken elkaar steeds op en de mama's inmiddels ook ;) Dinsdag vertelde de juf ons dat ze op school elkaar steeds opzoeken en veel samen spelen. Zo leuk om te horen. Er staat daarom gelijk een nieuwe speel date gepland.

Dit weekend gaan we met Marcel mee naar de hejo, ook wel bekend als Judo. De zwarte band ligt te wachten op hem en die gaan we ophalen! Hij moest daardoor wel meer trainen de laatste tijd en ook op zondag. Bastiaan en ik zijn een paar keer mee geweest. Bastiaan door het dolle heen daar en heeft daar iedereen om zijn vinger gewonden. Thuis moet Marcel er ook elke dag aan geloven zodra hij thuis komt. Bastiaan roept dan heel enthousiast hejo?! En dus moet Marcel moeite doen om zijn jas en schoenen uit te doen.

Verder gaat het hier gewoon goed, nou gewoon goed, heel goed kan ik beter zeggen!

Geen opmerkingen: