zondag 21 september 2008

Disneyland Resort ParijsWe zijn weer terug uit Disney en wat hebben we genoten van alles.
We hebben heerlijke dagen gehad. Dinsdag nacht zijn we gaan rijden. We dachten dat Bastiaan dan nog lekker in de auto verder zou slapen maar dat ging mooi niet op. Ons aagje vond het allemaal veel te interessant. Gelukkig heeft hij nog wel even geslapen en om iets voor 10en waren we ingechecked in het hotel. Met de pendelbus gingen we naar het park. We hebben toen gelijk de eerste attracties onveilig gemaakt en hebben heerlijk gegeten bij de Bleu Lagoon. Je zit dan in de attractie van Pirates of the Caribbean. Bastiaan zwaaide steeds heel enthousiast naar de mensen die voorbij kwamen in het bootje.
Natuurlijk zijn we in de Dombo, Carrousel, Peter Pan, Pinokkio, Sneeuwwitje en Cars geweest. Papa en mama moesten natuurlijk ook even in Crush. Dat is de nieuwe attractie in de Studios. Het is een achtbaan in het donker met daarin stukjes van Finding Nemo. Hij was erg leuk.
De grote favoriet van Bastiaan was DE trein. Dat was een treintje die door het park reed met daarop de Disney figuren. Bastiaan was helemaal blij zodra hij het muziekje van de trein hoorde. Hij zat lekker mee te swingen in zijn wandelwagen.
Ook de andere parades waren een succes bij het mannetje.

In het park kon je ook ontbijten met de figuren. Natuurlijk hebben we dit gedaan. Sommige figuren vond Bastiaan leuk maar vooral van afstand maar andere zoals
Mickey Mouse wilde hij wel mee op de foto. Het was weer genieten met z'n 3tjes.

1 opmerking:

anneke ray zei

Leuke foto's. Ik zie dat jullie genoten hebben!