dinsdag 2 september 2008

Back to school


De vakantie is weer voorbij en voor Bastiaan betekend dat feest! Elke dag in de vakantie heeft hij wel gevraagd of hij alweer naar school mocht. Vorige week was het eindelijk zover. Er waren best wel wat kindjes die even tijd nodig hadden en begonnen te huilen als hun mama weg ging maar Bastiaan niet hoor. Die had amper tijd voor mij haha. We hebben samen weer een puzzeltje gedaan en toen ik weg ging ging hij lekker spelen.
Vrijdag mocht hij weer naar school en toen was ik hulpmama. Dat houd dus in dat je een dagje mee helpt en de kinderen helpt met jassen en plassen. Er was een meisje oorverdovend aan het huilen toen haar mama weg ging. Ik kon dat niet aanhoren en heb haar opgepakt. Maar toen ze stil was en ik haar weer terug wilde zetten bleek dat niet te lukken. Het was net zo'n klein aapje dat maar bleef hangen.
Na een poosje heb ik haar toch los gekregen en heb ik een verhaaltje voor gelezen en was ik net moeder de gans, er kwamen steeds meer kindjes bij zitten. Het was een leuke dag en ik vond het erg leuk te zien wat ze daar nou de hele dag doen.
Zondag waren Marcel, Bastiaan en ik een jaar getrouwd. We wilden er een leuke dag van maken en zijn naar het zwembad geweest. Lekker gezwommen en daarna via de IJsbeer terug.
Vlak voor etenstijd hebben we Bastiaan naar opa en oma gebracht en zijn wij uit eten geweest in een top restaurant. HEERLIJK genoten.
's Avonds kwamen we in een leeg huis want Bastiaan sliep bij opa en oma. Hij is de volgende dag naar Madurodam geweest en was helemaal weg van de treintjes daar. Marcel en ik zijn lekker een dagje naar de sauna geweest, inclusief massage!
Het waren weer geweldige dagen.

Geen opmerkingen: