donderdag 7 augustus 2008

Weer online!

Wat heerlijk dat de site het weer doet! We hebben hier wat probleempjes met internet gehad en daardoor dus met de site maar we zijn er weer!
Ik zal proberen bij het begin te beginnen. Op 30 mei kregen we de sleutel. Kwam mooi uit want wij hadden de oplevering terwijl Bastiaan op school zat. We hebben hem uit school gehaald en waren om half 12 bij opa en oma. Om 12 uur stond de plafond spuiter al voor de deur. Strak getimed dus. De weken die volgenden zijn we hard aan de slag gegaan. Bastiaan is toen bij oma thuis geweest en kwam hier heel regelmatig even langs en dat vonden wij een hele leuke afleiding!
Op donderdag 19 juni was het dan zover, DE verhuizing. Bastiaan heeft ons goed geholpen. Met hem hebben we 's ochtends nog een doos ingepakt met knuffels en andere dingen van zijn kamer. Hij heeft zelf "opgeschreven" wat er in zat. Die doos heeft hij zelf naar de vrachtwagen gebracht met papa en eenmaal in ons nieuwe huis heeft hij die doos met vertrouwde spulletjes zelf uitgepakt.
Toen Bastiaan hierheen kwam en zijn spulletjes zag voelde hij zich vrijwel gelijk thuis en ging heerlijk spelen.
Hij is in het begin wel vaker 's nachts wakker worden maar dat is niet meer dan logisch. Eigenlijk is het beter gegaan dan we hadden verwacht.

Inmiddels wonen we hier nu een week of 7 en voelt hij zich al helemaal thuis.
Nog maar 2 weekjes en dan begint hier de school weer. Af en toe komen we erlangs en is Bastiaan helemaal blij en roept heel hard : SCHOOL! Over een paar jaar zal hij dat wel niet meer doen maar voorlopig vind hij school te gek.
De laatste dag voor de vakantie was er een feest met als thema verkeer. Was erg geslaagd. Ook moesten we afscheid nemen van Bastiaans favoriete juf. Na de vakantie komt de nieuwe juf dus we zijn heel benieuwd!

Afgelopen weekend zijn we met opa en oma en tante Iris naar een huisje geweest. Ze hadden daar een leuk zwembad waar we veel geweest zijn. Nadat Bastiaan de glijbaan ontdekt had probeerde hij steeds iemand zo gek te krijgen met hem mee te gaan. Dat lukte natuurlijk ook steeds dus we zijn wel 100 keer van die glijbaan af gegaan. Zodra we weer in het water waren hoorden we Bastiaan alweer roepen: KEER?! Dat was dus een groot succes.

Ook zijn we eind juni naar het zomerfestival van Studio 100 geweest. Al Bastiaans helden kwamen daar optreden en hij vond het helemaal te gek. Zo waren daar K3, Piet Piraat, kabouter Plop en Bumba. Hij heeft de hele tijd staan dansen naast ons en vond het heel erg leuk om mee te klappen. Als K3 kwam kregen ze allemaal handkusjes. Zo schattig!

Verder hebben we ook nog goed nieuws ; ons huis is verkocht. Degene die het heeft gekocht wilde er al snel in dus over een paar weken is de oplevering al! Kon niet beter voor ons.

Volgens mij was dit het wel zo'n beetje. Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs Annelies

2 opmerkingen:

Opa H. zei

Fijn dat we af en toe weer even kunnen spieken. Liefs, Papa.

anneke ray zei

Leuk dat jullie weer on-line zijn.
Bedankt hoor!
Anneke