donderdag 7 augustus 2008

Hyves blog 16 juli 2008

Rust! Eindelijk is hier de rust weder gekeerd. Het afgelopen weekend hebben we overleefd en eerlijk gezegd was dat ons doel. Voor de mensen die het niet weten: zaterdag was onze house-warming. Na veel gepieker over het weer, want wat nou als het regent waar laten we dan al die mensen ?, is het warming gedeelte goed gelukt. Het weer werkte heel erg mee en na wat fikse regenbuien die dag was het om 15.00 uur stralend mooi weer.

En toen kwam ongeveer iedereen tegelijk binnen, resultaat : CHAOS. We hebben ook niet echt de tijd gehad om iedereen apart te spreken maar wat zijn we blij dat jullie er waren.

En dan de verhuizing nog. Zoals ik in mijn vorige blog al vertelde hebben we de palfonds laten spuiten. Er kwamen 2 mannen binnen en die begonnen als gekken af te plakken. De volgende dag kwamen ze nog even 2 uurtjes langs om te spuiten en weg waren onze oker gele, zwarte en blauwe plafonds.
2 dagen later kwam onze redder in nood : Leo. Hij heeft alle wanden gespachtelutzd in een prachtig kleurtje. Zo verdwenen ook langzaam alle felle kleuren uit het huis.
Ter idee : gouden en zilveren wand in de keuken, onze slaap kamer smurfblauw en de kamers boven hadden allemaal minimaal 3 kleuren. Kort gezegd niet onze smaak.
Na een week was ook Leo klaar en waren wij nog druk bezig. Vooral op onze slaapkamer en in de hal van de zolder is veel, heel veel werk verzet maar in de gang zie je daar niet van terug. Ach komt wel....toch? Voorlopig zijn wij hier klus moe. Dat komt overigens niet zo goed uit want er moeten nog een hoop dingen gebeuren. Vooral van die dingetjes die je op den duur niet meer ziet. Misschien maar eens die punten op schrijven en bij manlief onder zijn neus duwen???

Het leven hier bevalt ons goed. Lekker veel is op de fiets te doen dus Bastiaan en ik fietsen wat meer. Bastiaan is groot fan van oom Sidney, oom nini voor de kenners, en is dus helemaal in zijn nopjes nu we hem wat vaker zien.

Weet je wat het allermoeilijkste is aan een blog? Het einde verzinnen. Ik stop er nu dus maar gewoon mee!

Geen opmerkingen: