maandag 5 mei 2008

De Peuterspeelzaal.Weer even een update vanuit Almere.
Bastiaan zit nu al weer een paar weekjes op de peuterspeelzaal en hij vindt het te gek. Hij vraagt steeds of hij weer naar school mag, maar het is maar 2 keer per week een ochtendje. Voor deze mama meer dan genoeg want nu is het 's ochtends steeds heen en weer rijden aangezien hij in Mijdrecht op school zit.
De eerste keer zijn Marcel en ik mee geweest. Hij was heel even een beetje verlegen maar 5 minuten na binnenkomst stond Bastiaan al weer te spelen en heeft amper om gekeken. Wij zijn een uurtje binnen geweest en zijn toen een uurtje weg gegaan. Hij had wel een paar keer naar mama gevraagd maar toen ze zeiden dat ik straks zou komen vind hij het goed. Hij was wel blij dat we er weer waren. Nu gaat hij dus 2 keer per week en met afscheid nemen gaat het tot nu toe erg goed. Het is nu vakantie en de laatste dag voor de vakantie kregen we nog een mooi knutselwerkje mee voor moederdag. Het zit mooi ingepakt dus ik moet nog even geduld hebben tot zondag.
Vorige week met koninginnendag zijn we naar Wormerveer geweest en van daar uit naar Krommenie. Even over de markt gelopen. Bastiaan heeft nog een mooi overhemdje gekregen van zijn opa en oma. En van ons een leuke puzzel van Winnie de Poeh. Eenmaal terug bij opa en oma hebben we lekker de bosche bollen gegeten die we mee hadden genomen. hmmmm.
Donderdag was Marcel ook vrij dus zijn we gezellig wezen winkelen voor het nieuwe huis. We hebben weer leuke spullen gekocht al zeg ik het zelf. Daar even lekker een broodje gegeten en toen naar het huis van opa en oma gereden om de aanwinst neer te leggen. Nog 4 weekjes en dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. 3 Weken later gaan we dan over.
Vrijdag kwam Reinout (mijn neefje) hierheen. Die is blijven slapen en ging zaterdag avond weer naar huis. Was echt heel gezellig en vooral Bastiaan vond het te gek. Die riep toen hij wakker werd gelijk weer om Reinout. Ze hebben samen gespeeld en gevoetbald. Kortom, Bastiaan en wij hebben een leuke tijd achter de rug.

Geen opmerkingen: