woensdag 19 maart 2008

Enjoy, life is goodDe titel zegt het al, het leven is goed. Momenteel is het echt genieten met ons mannetje. Hij is vrolijk en knuffelig en kussend en lief. Nu was hij dit altijd al maar nu is hij NOG leuker! Heerlijk genieten dus.
Anderhalve week geleden hebben Bastiaan en ik Marcel van Schiphol af gehaald. 2 weken zonder zijn papa. Hij was zo ontzettend blij toen hij Marcel zag. Hij moest hard lachen en vertelde aan alle mensen daar dat dat zijn papa is. Zo lief. Marcel "verdween" weer even uit het zicht en daar was Bastiaan niet blij mee. Hij moest even huilen maar toen ik hem vertelde dat papa straks door de deuren zou komen was het alweer goed. Hij heeft Marcel een heleboel kusjes gegeven en was zich de rest van de dag lekker aan het uitsloven.
Vandaag hebben Bastiaan en ik samen gekookt. Hij kan al heel goed eieren pellen, altijd handig zo'n hulpje in huis. Toen ik daarna even wilde stofzuigen wilde hij het zelf doen. Kortom als hij zo doorgaat hoef ik volgend jaar niets meer te doen thuis.
Over 2 weken veranderd er een hoop. Ons mannetje is dan jarig. We gaan die dag iets leuks doen met z'n 3tjes. De volgende dag is weer feest. Dan komen er wat mensen gezellig langs. En dan die dinsdag voor de allereerste keer naar de speelzaal. Allemaal spannende gebeurtenissen. Ik houd jullie op de hoogte!

Geen opmerkingen: