vrijdag 7 maart 2008

Bijna weer compleetWe hebben hier 2 leuke weken achter de rug. Bastiaan en ik moesten het met z'n 2en zien te redden en we hebben het beter gedaan dan verwacht. Nu moet ik eerlijk zeggen dat we wel erg blij zijn dat de weken voorbij zijn hoor.
We hebben leuke dingen gedaan. Zo was mijn achternichtje Elsa uit Canada in Nederland. Samen met haar moeder jennifer en oma Anneke. Elsa en Bastiaan schelen maar een paar weekjes en hebben heel erg leuk met elkaar gespeeld. Elsa spreekt Nederlands én Engels, heel knap. Bastiaan en zij konden dus goed communiceren met elkaar. Ze sliepen bij mijn oma en daar hebben we dan ook allemaal gegeten. Was erg leuk en lekker. Elsa moest erg lachen om het kiekeboe-en. Bastiaan gaat dan achter de deur staan en deed de deur dan open en daar zat omoe dan en riep kiekeboe. Elsa kwam zelf niet bij de deurklink en riep steeds "again!" en Bastiaan deed dat dan weer.
Bastiaan en ik hebben natuurlijk ook heerlijk gezwommen. Nog maar een paar keer en dan stoppen we er voorlopig mee. Als we verhuisd zijn gaan we wel weer beginnen.
Ook zijn we afgelopen week naar mijn opa geweest. Het was heerlijk om daar te zijn want hij had een goede dag. Hij heeft meerdere keren gezegd dat hij Bastiaan zo'n leuk ventje vind en Bastiaan liep al snel met opa aan de hand naar de kantine.
Verder bij opa en oma geweest en veel gestoeid op het bed.
Kortom twee drukke maar leuke weken.

Geen opmerkingen: