woensdag 20 februari 2008

we kunnen weer aftellenIk heb het al vaker gezegd maar de tijd vliegt. Over 6 weken is Bastiaan jarig. Ons kleine mannetje is dan niet meer zo klein. Hij is al baby af en dan ook dreumes af. Hij is dan een peuter. De tijd waar kinderen nee zeggen en hun eigen willetje gaan ontdekken. Nu moet ik zeggen dat Bastiaan al in die fase is. Hij heeft een sterke eigen wil en de kracht van het woordje nee is hem ook niet ontgaan. Ik moet er elke keer weer smakelijk om lachen.
Zelfs in zijn "ik ben (bijna) 2 en zeg nee" fase is het een lieverdje. Hij is heel rustig en speelt heel graag in zijn keukentje. Hij was dan ook heel erg blij toen hij een paar dagen geleden nieuwe pannen kreeg. Hij is de hele dag bezig geweest en natuurlijk moest mama steeds proeven.
Gisteren hebben we samen een tijd aan tafel gezeten. Hij heeft me goed geholpen met het eten maken. Ik vind het zo gezellig om zo samen aan de tafel te keuvelen.
Ik ben van plan morgen een heerlijk toetje te maken zodat we weer samen kunnen kokkerellen.

Vandaag heb ik bericht gekregen van de peuterspeelzaal. Gelijk de week na zijn 2de verjaardag kan hij komen. Weer een mijlpaal. Voor hem lijkt het me heel erg leuk. Wel raar om dan straks een paar uurtjes alleen te zijn.

Volgende week gaat Marcel naar Amerika voor zijn werk. Hij zal dan 2 weken weg zijn en Bastiaan zal het even zonder papa moeten stellen. Het zal wel wennen voor hem zijn. Gelukkig kan hij als Marcel terug is de schade inhalen.
Nou iedereen is weer op de hoogte... tot snel!

Geen opmerkingen: