maandag 4 februari 2008

Hoera voor Papa!Gisteren was Marcel jarig. Hij is lekker verwend en gaat nu een nieuwe printer kopen. Ook Bastiaan heeft genoten gisteren. De opa's en oma's waren er natuurlijk dus hij moest zijn aandacht echt verdelen. We hebben nog wel even gelachen want Bastiaan had zin in een plakje kaas en nam daarvoor opa en oma mee naar de keuken. Hij was zeker bang dat opa dat niet alleen kon.
Twee weken na ons Piet Piraat avontuur heeft Bastiaan de waterpokken gekregen. Hij had een paar dagen last van koorts en opeens zag ik het eerste blaasje verschijnen. Daarna ging het snel en zaten ze overal. Hij was wat hangeriger dan normaal maar verder heeft hij nergens last van. Heeft ook niet gekrabt aan de blaasjes dus dat was fijn. Het is fijn dat hij het nu gehad heeft!
Helaas konden we dus ook niet zwemmen maar morgen kunnen we weer het zwembad in.
Bastiaan trekt tegenwoordig heel graag onze schoenen en sloffen aan. Het ziet er heel grapig uit. Ook heeft hij door dat je bij papa en mama op de voeten kan gaan staan en dan maar lopen. Vind hij prachtig.
De laatste weken is hij echt aan het veranderen. Hij kletst steeds meer en krijgt wat meer nog een eigen willetje. ook het woordje "nee" maakt hier zijn intocht. We moeten er nu nog erg om lachen.
Over 2 maanden is ons mannetje alweer 2 en gaat hij naar de peuterzaal. Wat gaat het toch ongelooflijk snel allemaal...

1 opmerking:

mama zei

Wat is dat toch leuk om zo even op de site van je kleinzoon te kijken en even wat te lezen over dat lieve mannetje. Leuk geschreven stukje ook! liefs mama