vrijdag 7 december 2007

dag sinterklaasje dag dagHet heerlijk avondje was gekomen. We hebben hier 3 maal Sinterklaas mogen vieren. Zaterdag zijn we naar Loosdrecht gegaan. Daar was het feest van Marcel's werk. Het was erg gezellig. Er zat een Piraat op ons te wachten en die vertelde een spannend verhaal en alle kindjes moesten laten zien hoe goed ze zwarte piet kunnen helpen. Ze moesten springen en klimmen. Dit alles was op een groot lucht kussen. Daar hebben we lekker patatjes, knakworsten, ijsjes en pannekoeken gegeten. Na het eten kwam Sinterklaas binnen met zwarte piet. Hij heeft een heel leuk spelletje en een keyboard gekregen. Hij was er erg blij mee. Sinterklaas vroeg nog of Bastiaan wilde laten zien hoe goed hij verstoppertje kan spelen en, ook al hadden wij het niet verwacht, hij deed het ook nog.
Gelijk de volgende dag was het alweer feest! Na zijn slaapje kwamen zijn opa en oma met oom Erwin, Sanne en tante Iris. Sinterklaas had ook daar kadootjes achtergelaten. Het was een drukke dag maar wel erg leuk. Na het eten is Bastiaan naar bed gegaan want die was erg moe. Hij heeft echt genoten.
Woensdag kwamen zijn andere opa en oma langs en geloof het of niet ; ook daar waren kadootjes afgegeven. Wat een verwennerij! Het was erg gezellig en oma had heerlijke snert mee genomen. Altijd lekker! Bij zijn buurpapa's kwam Sinterklaas langs met 3 zwarte pieten! Daar zijn we even wezen kijken. En je raad het al ; alweer kadootjes! Het was een week vol verwennerij. Bastiaan slaapt de laatste dagen ook wat meer want het was allemaal erg vermoeiend. Op naar de Kerst dagen!

Geen opmerkingen: