zaterdag 17 november 2007

Weer naar het ziekenhuis....

Zoals de meeste van jullie waarschijnlijk wel weten heeft Bastiaan een hele tijd last gehad van zijn ontlasting. Het deed hem veel pijn en daarvoor konden we donderdag terecht in het ziekenhuis. Na een lang gesprek met de arts stelde hij voor om Bastiaan 3 dagen op de polikliniek te behandelen met een clisma en daarbij medicijnen te geven. Die kreeg hij al maar nu werd de hoeveelheid ver-viervoudigd !!!Omdat er nogal wat darmziektes voor komen in de familie wilde hij ook bloed laten prikken.
Donderdag konden we gelijk mee lopen voor de behandeling en die sloeg ook heel goed aan. Waren we natuurlijk erg blij mee. Ons lieve mannetje was natuurlijk wel wat van slag daardoor, zo zielig. Ze waren allemaal heel trots op hem in het ziekenhuis. Er was een arts die hem herkende op de afdeling. Dat was erg leuk en ze was heel blij dat het (op dit na) zo ontzettend goed ging met hem.
Vrijdag moesten we dus weer daar heen en ook nog bloed laten prikken wat een eeuwigheid duurde. De laborante kon geen goede plek vinden en toen ze het eindelijk gevonden had liep het niet helemaal goed. Afijn, weer 3 uur later dan dat we van huis weg gingen kwamen we thuis. Zaterdag ging het gelukkig erg vlot en mochten we snel naar huis.
Alles is goed gegaan met de behandelingen en donderdag horen we meer. We wachten af.
Zaterdag ook nog op verjaardags visite geweest bij mijn oma. Ook de andere achterkleinkinderen waren er en het was gezellig. Die kinderen hebben heerlijk samen gespeeld. Na het eten zijn we ervandoor gegaan en was Bastiaan ook bekaf. Hij ligt nu lekker te slapen en wij gaan hem snel volgen.
We houden jullie op de hoogte!

1 opmerking:

anneke ray zei

Wat naar dat Bastiaan last heeft met de ontlasting. Laten we hopen dat het nu in orde komt. Hou ons op deze site maar op de hoogte want ik kijk vaak even of er wat nieuws is. Jennifer, Elsa en ik hopen jullie van het voorjaar te zien.
liefs,
Anneke