vrijdag 9 november 2007

Schip ahoy piraatjes!

De tijd rent maar voorbij. Wat gaat het allemaal toch hard. Helemaal als ik me opmaak om weer een stukje neer te pennen op Bastiaans site dan realiseer ik me hoe hard het gaat. Over 4 en een halve maand is hij al 2 en mag hij naar de peuterspeelzaal. Gelukkig mag hij nog even thuis blijven voorlopig. Eerst maar eens Sinterklaas en Kerst vieren.
Dinsdag moesten we weer naar het consultatie buro. Het zal als geen verrassing komen als ik zeg dat hij nog steeds boven in de groei curve zit. Hij weegt nu 14 kilo (!) en is 87 cm lang. Je merkt nu ook wel met tillen dat dat steeds een beetje korter lukt. Verder was ze erg tevreden over zijn ontwikkeling.
Zaterdag zijn we naar omoe geweest. Was heel gezellig. We hebben erg lekker gegeten daar en Bastiaan vermaakte zich kostelijk. Die liep de hele tijd rondjes door de gang, naar de keuken en via de woonkamer weer terug. Ook deelde hij steeds nootjes uit. Ook voor omoe was het genieten.

Het is erg leuk dat hij steeds meer begint te praten. Ik begin dat woordje "die" namelijk wel een beetje zat te worden. Hij zegt nu vooral veel bumba en dan komt hij aanlopen met de afstandbediening. Erg komisch. Ook het woordje "nee" is steeds populairder aan het worden en als Piet Piraat "Schip Ahoy" roept dan roept Bastiaan vol enthousiasme terug.

2 opmerkingen:

Amber zei

Wat goed dat Basiaan het zo lekker doet!!! Zo herkenbaar allemaal... Bumba, "die", de snelheid van tijd..... pffff.

Dinsdag zijn we ook naar het CB geweest. Mooi geworden he! Xavio was trouwens 13,7 kilo en 89,5 cm.
Flinke boys hebben we he! Volgende week maar eens naar Ballorig met die twee. Hebben ze wat te doen!
Vetverbranden hahahaha

mama zei

Wat leuk he dat Bastiaan steeds meer gaat zeggen. Ik moet vooral lachen om de manier waarop hij keihard MAAAAAAMMAAAAAAA roept. Schattig allemaaal hoor.Fijn ook om te lezen dat het met Xavio ook goed gaat.