vrijdag 30 november 2007

Huis(e Lemmen)

Na een lange zoektocht hebben we hem dan toch echt gevonden. Ons nieuwe huis. Vandaag hebben we het koop contract ondertekend.
We hebben een huis gekocht in Mijdrecht (waar ik dus vandaan kom). Voor Marcel is het heerlijk dicht bij zijn werk en voor ons allemaal leuk omdat we opa, oma, omoe en andere familie leden dan in de buurt hebben. Heerlijk en we zijn super blij.
Nu hebben we dus ook ons huis te koop staan wat ons toch wel wat aan het hart gaat.
Gelukkig weten we waar we het voor doen.

Nu even weer over de hoofdpersoon van deze pagina : Bastiaan. De laatste dagen is hij helaas wat verkouden en grieperig. Verder gaat het echt super met hem. Hij praat de laatste tijd ons de oren van de kop. Hij leert steeds meer woordjes en dat is erg leuk. Ook kan hij steeds beter duidelijk maken wat hij wil. Als hij zijn armpje steeds omhoog doet dan wil hij graag Piet Piraat. Koekoek betekend dat de cd met Sinterklaas liedjes aan moet.
Morgen gaan we naar Sinterklaas. Erg spannend! (vooral voor ons haha) We mogen het dan komen vieren met het werk van Marcel. Zondag en woensdag ook weer feest want dan komen de opa's en oma's het bij ons vieren. Lekker druk maar wel erg leuk.

Geen opmerkingen: