dinsdag 2 oktober 2007

De huwelijksreisWat kan het leven toch heerlijk zijn. Na onze bruiloft die al zo ontzettend leuk was mochten we een weekje later ook op huwelijksreis. We zijn gezellig met z'n 3en naar Orlando, Florida geweest.
De vliegreis heen duurde 9 uur. Bastiaan heeft in die tijd eigenlijk niet geslapen maar heeft zich voortreffelijk gedragen. Hij heeft lekker gespeeld met de kadootjes die we mee hadden genomen. Na de vlucht hebben we onze huurauto opgehaald en zijn we naar het hotel gereden. Onze kamer was erg groot en had een apparte woonkamer en slaapkamer. Ook hadden we een keuken wat ideaal was. De eerste dagen hebben we rustig aan gedaan en hebben we gewinkeld en zijn we naar Disney downtown geweest. Daar zitten Disney winkels en horeca. We hebben ontzettend veel kleren kunnen kopen voor onszelf maar helemaal voor Bastiaan zijn we los gegaan! De dagen daarna zijn we de parken gaan bekijken. We zijn naar Disney geweest (Magic Kingdom, MGM, Epcot en onze favoriet Animal Kingdom), Seaworld en Nasa. We hebben ook veel gezwommen en geluierd. Het was wat ons betreft de ideale vakantie. Ook op de terug reis heeft Bastiaan zich heel goed gedragen. Hij heeft zelfs 2 uur geslapen. Op Schiphol werdenwe door opa en oma opgehaald die erg blij waren ons (maar vooral Bastiaan) weer te zien. Ze hebben ons naar huis gebracht en eten achtergelaten. Was wel erg makkelijk moet ik zeggen.
We hebben echt genoten van het heerlijke weer en van elkaars gezelschap natuurlijk. Als jullie foto's willen komen kijken zijn jullie van harte welkom!

Geen opmerkingen: