maandag 20 augustus 2007

vliegtuigjes kijkenDe tijd vliegt voorbij. Over 11 dagen gaan we al trouwen. We hebben een paar dagen geleden Bastiaan nog even zijn kleertjes aangedaan met schoenen erbij. Hij zag er zo mooi uit. Ik was nog trotser op hem dan normaal. Gisteren zijn opa en oma met hem naar Aviodrome geweest in Lelystad. Op de foto's te zien heeft hij het goed naar zijn zin gehad. Wij waren laatst al met hem naar Schiphol geweest om vliegtuigen te kijken. Hij vond het geweldig en riep elke keer "tieta" en wees hem na. Het was erg gezellig in de kofferbak van de auto toen.
Op 5 Augustus heeft Marcel zijn vaderdag kado kunnen innen. Hij heeft toen gevlogen met een Dakota. De mannen hebben het erg naar hun zin gehad en zijn onder andere over Zandvoort, Krommenie, Haarlem en Amsterdam gekomen. Bastiaan, oma en ik hebben ze uitgezwaaid. Ook toen was Bastiaan weer onder de indruk van al die vliegtuigen.
Toen we zaterdag op visite waren bij Erwin's verjaardag heeft Bastiaan nog even de vissen gevoerd. Hij stond bij de vijfer en gooide toen het eten erin. Hij deed het heel goed en beleefde er duidelijk plezier aan.
De paar mooie dagen die we hebben gehad hier in Nederland hebben we optimaal benut. Bastiaan heeft lekker in zijn nijntje zwembad gezeten. We hebben de tuinslang aan laten staan en hij vond het prachtig! Hij stond eruit te drinken en heeft de bloemetjes water gegeven. Ook de tuintegels hadden water nodig volgens Bastiaan want die heeft hij ook rijkelijk voorzien van water.

Geen opmerkingen: