woensdag 4 juli 2007

Update 4 juliWeer even een kleine update uit het leven van onze boef. Het gaat fantastisch met hem. Hij is echt al een kleine jongen met een sterk eigen willetje! Het is erg leuk om te zien hoe hij de wereld aan het ontdekken is. We lopen regelmatig samen een rondje en als hij dan bloemen bijvoorbeeld ziet dan gaat hij er op zijn hurkjes bij zitten en voorzichtig met zijn handje voelen. Als hij een put ziet gaaat hij ook even kijken en dan wil hij een handje om er over heen te lopen. Je ziet hem dan echt genieten. Ook vliegtuigen en kindjes en dieren trekken Bastiaans aandacht.
Zondag heeft hij lekker kunnen spelen met zijn achternichtjes. We zijn naar Lammert en Monique geweest en die meiden. Nienke was voor Bastiaan erg interressant. Hij ging af en toe even bij het wippertje (weer op zijn hurkjes) zitten en dan Nienke even aaien. Ook die grote meiden waren natuurlijk leuk om mee te spelen en zij waren heerlijk aan het moederen.
Marcel mag een nieuwe auto uitzoeken van de baas dus we hebben een proefrit gemaakt en zijn bij wat dealers geweest. Bastiaan vond het heel leuk om daar rond te lopen en dan in de auto te gaan zitten. Weinig omkijken hadden we naar hem.
We krijgen vrijdag een vriendje van Bastiaan te spelen dus dat word hartstikke gezellig.
Verder zijn we natuurlijk erg druk bezig met de voorbereidingen voor het huwelijk en de reis! Erg leuk om allemaal te plannen! Maar wel druk druk druk..

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo, marcel annelies en bastiaan,

nou wat hebben ze genoten en janique en denise willen nog steeds dolgraag bij jullie logeren. nou groetjes en tot gauw hoor t was gezellig

lammert monique janique denise en nienke