vrijdag 20 juli 2007

Foto's
Zijn we weer. Eindelijk heb ik weer eens de foto's aangevuld. Dus nu kunnen jullie ook de laatste foto's bekijken. Ik schaam me diep dat er al zo lang niets mee was gebeurd, excuus!
Hier gaat alles heel goed. Ik ben druk met de bruiloft bezig maar dat kunnen jullie op de trouwsite allemaal lezen. Bastiaan heeft het lopen inmiddels wel zo'n beetje gezien en heeft nu ondekt dat hij kan rennen. Hij rent het hele huis door.
Ons mannetje weet nu ook waar zijn buikje is. Als ik vraag waar zijn buikje is doet hij zijn t-shirt omhoog en slaat dan op zijn buik. Zijn neus weet hij af en toe te vinden maar dat is nog niet erg overtuigend. Vandaag zijn we de stad in geweest om voor hem een eigen paspoort aan te vragen. Hij mag niet meer op mijn paspoort omdat we naar Amerika gaan, daar hebben ze een eigen paspoort nodig. Ik kan hier een heel verhaal schrijven over hoe belachelijk ik dat vind maar dat zal ik achterwege laten. We moesten dus eerst pasfoto's laten maken en hij mocht niet lachen! Probeer dat maar eens voor elkaar te krijgen als je zo'n lachebekje hebt. Na 6 pogingen is het dan toch gelukt.
Eenmaal thuis hebben we lekker gedanst op Kabouter Plop en Piet Piraat. Bastiaan draait dan heel hard rondjes en hij werd er vandaag gewoon duizelig van! Zo schattig om te zien!

Geen opmerkingen: