vrijdag 25 mei 2007

OntslagenHoera, wij zijn uit de ziekenhuizen ontslagen. 2 Weken geleden waren we bij de VU. Dr. Vermeulen was heel erg tevreden over ons mannetje. Hij vond het niet nodig om hem onder controle te houden. Nou mooi! Vandaag zijn we in het Flevoziekenhuis in Almere geweest en ook hier waren ze heel tevreden. De co-assistent onderzocht hem eerst en vroeg of wij nog wat wilden zeggen. Ik zei dat we heel tevreden waren met zijn ontwikkeling. Ze zei gelijk : ik ook! Het is zo lekker om hem rond te zien lopen, zo vaak zie ik geen gezonde kindjes dus dat maakt het extra leuk. Later kwam de kinderarts ook nog even kijken. Zij zei ook dat we wat haar betreft niet terug hoeven te komen dus dat is fantastisch! Ook al weet je zelf dat het goed gaat met hem, als het dan 2 keer zo duidelijk word bevestigd dan is dat toch wel erg fijn.
Inmiddels hebben we moederdag er ook weer opzitten. Helaas want het was een leuke dag. Bastiaan kwam mij 's ochtends wakker maken met een leuke lach en prachtige tekening. Ik heb van mijn mannen een afspraak bij een iriscopiste gehad. Zij kan door in iemands ogen te kijken veel zien, vooral medisch maar ook karakter trekken. De afspraak was voor de volgende dag gelijk. Maandag zijn Bastiaan en ik dus naar Amsterdam gereden. Die mevrouw had een praktijk aan huis. Ze keek met een loepje in zijn oog en ging dat dan allemaal in kleuren op een soort kleurplaat van het oog. Zo zag ze bijvoorbeeld dat hij veel regelmaat nodig heeft, maar dat wisten wij al. Natuurlijk heeft ze nog veel meer gezien maar dat is een beetje veel om allemaal op te schrijven. Ik vond het geweldig en ben veel te weten gekomen over Bastiaan. Erg interressant.
Verder zijn we op moederdag bij de opa's en oma's geweest en gelijk op de verjaardag van tante Iris. Na gezellig in Wormerveer te zijn geweest zijn we naar Mijdrecht gereden waar oma te horen kreeg dat we pannenkoeken gingen eten. Bastiaan vond vooral de visjes daar erg leuk en had niet veel interesse in zijn pannenkoek.
We hebben ook nog ander nieuws. Voor de mensen die het nog niet weten: Marcel en ik gaan trouwen! We hebben inmiddels de nodige voorbereidingen getroffen en dus kunnen we nu een datum noemen: 31 augustus 2007! Alle informatie over deze dag kunnen jullie vinden op http://anneliesenmarcel.trouwen.com Laten jullie wel even een berichtje achter in het gastenboek???

3 opmerkingen:

anneke ray zei

Wat een goed nieuws! Hij ziet er ook als een lekker pienter ventje uit. liefs uit Ottawa

Amber zei

Heerlijk zeg dat jullie nu alles kunnen afsluiten en dat nog wel met een huwelijk!!! Geweldig hoor!
Morgen eerst nog naar de toppers!!!
Heb er zin in!

Liefs Amber

Peter zei

Zonder jullie onvoorwaardelijke liefde en Bastiaan zijn eigen inzet was het vast niet zo snel gegaan. Van harte en geniet van het mannetje.